BANDYLIIGA

KOTIAVAUS VIIKONLOPPUNA

 Pohjoisen reissu jäi historiaan ja kaksi kotiottelua on edessä tulevana viikonloppuna JPS:n bandyliigajoukkueella. Liigan avauskierroksen ottelupari HIFK ja Narukerä saapuvat Viitaniemen tekojäälle 21-22.11. Narukerä vei joukkueiden keskinäisen kohtaamisen kotonaan luvuin 5-3.

 Lauantaina tulee JPS vastaan sisuuntunut helsikiläisryhmä, joka lähtee hakemaan kauden avauspisteitänsä. Helpolla ei kotijoukkue niitä kuitenkaan aio luovuttaa. Pelaamisen taso pohjoisen reissusta on kuitenkin parannuttava, mikäli mestarisuosikki IFK:lle pystytään pistämään kapuloita rattaisiin. 

Kotijoukkueen terveystilanne tätä kirjoittaessa on kohtalaisen hyvällä mallilla. Täysin varmoja poisjääntejä ei ole kuin kylkivaivanen Atte Pihlavamäki. Muutamia pikku kolhuja tuli avauskierroksilla, mutta vasta viikonloppuna tiedetään niiden lopullinen vaikutus kokoonpanoihin. 

  Lauantaina Narukerä pelaa Kamppareita vastaan ja saapuu sunnuntaiksi Jipsin vieraaksi. Vahvasti kauden aloittanut porilaisryhmä on aina ollut vaikeasti voitettavissa ja sitä se on varmasti nytkin. Ennen kauden alkua pelatut harjoitusottelut Narukerää vastaan antavat uskoa kotijoukkueelle, että pisteiden jäänti Jyväskylään on täysin omissa käsissä.

 Tervetuloa seuraamaan joukolla hyvää jääapalloviihdettä Viitaniemen tekojääradalle viikonloppuna! 

 Lisäksi vielä onnittelut JPS:n liigaryhmän kuudelle 19-v. maajoukkue-ehdokkaalle. Tuomas Rintala, Visa Knuuttila, Ilari Nikula, Miikael Hyrkäs, Otto Töytäri ja Joni Vuopio on valittu 4-6.12. käytävälle 20 pelaajan maajoukkueleirille, josta valitaan MM-kisoihin Venäjälle lähtevä ryhmä.

 


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala