BANDYLIIGA

MATKALLA POHJOISEEN !

 JPS:n bandyliigamiehistö suuntaa kurssinsa tulevana viikonloppuna pohjoiseen. Sarja-avauksessa vastaan asettuu kaimaseura Oulusta.

Viime kauden pronssimiehistö OPS koki muutamia pelaajamenetyksiä seurasiirtojen ja lopettamisien muodossa. Joukkueeseen jäänyt pelaajisto on kuitenkin erittäin hyvää liigatasoa. Kapearinkinen, mutta taitava miehistö on vaarallinen aivan kelle joukkueelle vain. Sen osoitti myös harjoitusottelu paikallisvastustaja OLS vastaan. OPS kaatoi OLS:n 8-7. Tosin OLS:ilta puuttui muutama avainpelaaja.

 Sunnuntaina matkataan sitten ulkomaille Haaparantaan. Vastassa ToPV, joka tänä kautena on vahvistanut rivejään kokeneilla pelureilla. Arvoituksellinen Tornion joukkue voi olla yllätyksiä täynnä, joten viimekauden suurinumeroiset tappiot ovat varmasti historiaa.

 JPS lähtee valloittamaan pohjoista nöyrin mielin, mutta neljä pistettä kiikarissa. Terveystilanne on toistaiseksi joukkueessa aika hyvä. Pelaajat odottavat vesi kielellä sarja-avausta ja ovat varmasti valmiina kun pilli puhaltaa liigan alkaneeksi.


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala