NARUKERÄ - JPS 6-4 (4-0) SEINÄJOELLA

Hyväntekeväisyysottelu Narukerä - JPS päättyi nenäpäiväjoukkue Narukerän voittoon 6-4. Ottelun alkuun hyvällä liikkeellä tullut Narukerä hallitsi palloa ja takoi taululle tylyt 4-0 numerot. Muutama maalipaikka siunaantui myös JPS:lle, mutta verkkoon asti pallo ei tietään löytänyt.

Osat vaihtuivat toisen jakson alkuun. 10min. pelin jälkeen JPS oli kaventanut jo kahdella maalilla tilanteeksi 4-2. JPS:n maalintekijöinä Rintala ja Böhm. JPS pystyi toisella jaksolla myös paremmin häiritsemään Narukerän pelirakentelua. Molemmat joukkueet tekivät vielä kaksi maalia, joten 6-4 loppunumerot taululla kertovat joukkueiden tämänpäiväisen suoritusten eron. JPS:n maaleista vastasi Joni Vuopio kulmalyönnistä ja Tuomas Rintala. Toisen jakson hyvät otteet oli pieni valopilkku keskiviikkoiltaan, silti tekemistä riittää kuitenkin vielä ennen sarjan alkua.

JPS:n kokoonpanosta puuttuivat Atte Hänninen, Matti Oksanen, Tuomo Koikkalainen, Alex Baranov ja Atte Pihlavamäki.

JPS, Narukerä ja Suomen Jääpalloliitto lahjoittivat mailoja ja palloja Seinäjoen pienille aloitteleville jääpallokoululaisille ja paljon punaisia neniä nähtiin kentällä sekä katsomossa! Isäntäjoukkue Pallo and The Boys onnistui järjestelyissään mainiosti.