BANDYLIIGA

JPS:n Bandyliigamiehistö vahvistuu

  JPS vahvistuu kahdella Mikkelin Kamppareista tulevalla nuorella pelaajalla. Aatu Valtonen on ollut Kamppareiden liigamiehistön toinen maalivahti ja nuorten maajoukkueiden vakiokalustoa. Lisää liigakokemusta Valtonen tulee hakemaan jyväskyläläisten veräjän suulta. Näin asevelvollisuuttaan suorittava Alex Baranov saa tuekseen nuoren ja lahjakkaan tulevaisuuden lupauksen.

  Sampsa Purhonen on toinen Mikkelistä tullut pelaaja JPS-rivistöön. Sampsa on kuulunut Kamppareiden vakiokalustoon pelaten kaikki liigapelit viime kaudella. Keskikentällä taituroiva Purhonen pystyy pelaamaan myös muita pelipaikkoja ja on varmasti suuri apu ensikauden liigataistoissa.

  JPS:n miehistö on hyvin kasassa. Viime kauden pelaajat, kapteeninsa Atte Hännisen johdolla ovat tehneet pelaajasopimukset. Vain Sami Herranen (WP-35) ja Jussi Hyry (Kampparit) eivät uusineet sopimuksiaan. JPS hakee vielä paria vahvistusta riveihinsä ja silloin on Timo Knuuttilan johtama nuorekas ja energinen JPS-joukkue valmis tuleviin koitoksiin.


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala