BANDYLIIGA

Biitsiturnaus aloitti harjoituskauden

JPS:n bandyliigamiehistö kokoontui 27.7. Cygnaus-lukion rantalentiskentälle avaamaan syysharjoituskauden. Neljän joukkueen tiukkka biitsilentisturnaus oli rento tapa palata yhteisharjoitusten pariin keskikesän omaharjoittelujakson jälkeen. Turnauksessa pelatiin kaikki kaikkia vastaan ja finaali. Panoksena oli pitsalahjakortit voittajille ja suu makeaksi kakkosille

Joukueet muodostettiin arpomalla. Joukkueet nimetiin Lentisliigajoukkueiden mukaan: Piivolley (Atte H, Ana ja Bödi), Sampo ( Lexi, Atte P. ja Maxi), Santsport (Tume, Kode ja Timppa) sekä Loimu (Ilari, Visa ja Anssi).Tuomarina päätöksiä singautteli Jykä ja vesihuolto oli Ekin harteilla.

Pelit olivat tasaisia ja käänteitä tapahtui kuten lentiksen luonteeseen kuuluukin. Tulokset: Santasport- Loimu 2-1, Piivolley-Sampo 1-2, Santasoprt- Piivolley 2-0, Loimu- Sampo 0-2, Loimu-Piivolley 2-0 ja Santasport-Sampo 2-0.

Finaalissa kohtasivat Loimu ja Santasort. Kaikki erät olivat tasaisia, mutta keskittymisen herpaantuminen näkyi lukuisina syöttövirheinä molemmilla joukkueilla. Erin 2-1 voittajaksi nousi Santasoprt eli Tume Rintala, Kode Koikkalainen ja Timppa Knuuttila. Syy voittajajoukkeen menestykseen jäi varmaan ihmetyttämään kaikkia mukana olleita ja muitakin asioita seuraavia tahoja.


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala