BANDYLIIGA

Esko Tammilehto jatkaa

JPS:n Bandyliigajoukkueen päävalmentajana jatkaa Esko Tammilehto

JPS ja Esko Tammilehto ovat sopineet päävalmentajapestin jatkosta yhdeksi vuodeksi. Viime kaudella toisena valmentajana toiminut Ari Koponen miettii vielä jatkoaan.

 Toukokuun alusta harjoitukset aloittaneen JPS:n liigajoukkueen fysiikkatreeneistä ja testauksista vastaa uusi nimi. Kilpisen koulun liikunnanopettajana toimiva Jari Linjala on siirtynyt JPS:n junioripuolelta miesten ja P21 joukkueen pariin. Linjala on vetänyt ansiokkaasti junnujen fysiikkaa jo kahdeksan vuoden ajan jääpallopuolella ja jalkapallon parissa vielä pari vuotta pitempään. Entisen Kilpisen koulun rehtorin, nykyisin Kihun johtajan Sami Kalajan askelmerkkejä sovitellen on Jari tarttunut uuteen tehtäväänsä todella tarmokkaasti. Kesätreeneissä Linjalalla on apunaan P21-joukkueen valmentaja Mika Hyppönen luontevasti, koska liigaryhmän mukana treenaa myös nuorten bandyliigajoukkue.

 Pelaajapuolella Jipsillä on kasassa jo toistakymmentä sopimusta ja erittäin pientä vaihtuvuutta joukkueessa on odotettavissa. Pelaaja  asioista tiedotetaan lähiaikoina.

 


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Mika Ässämäki
Valmentaja
Mika Hyppönen
Ari Koponen
Joukkueenjohtaja
Kari Vänttinen
0407389439
kvanttin[at]gmail.com
Toni Laatanaho
0408335988
toni.laatanaho[at]jps.fi
Huoltaja
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala