BANDYLIIGA

Akilles - JPS 5 - 3 (0-2)

Taas matkaan ja suuntana Porvoo. Akilles oli käynyt Viitaniemessä nappaamassa pisteet ja JPS lähti yrittämään maksaa "potut pottuina". Tehtävää hankaloitti neljän vakiokokoonpanon miehen puuttuminen erinäisten pikkuvammojen ja henkilökohtaisten syiden vuoksi. Varsinkin keskikentän "ikiliikkujien" Utin ja Rintalan puuttuminen ei voinut olla näkymättä. JPS lähti kuitenkin ennakkoluulottamasti haastamaan Akillesta.

 Akilles otti pelin hallintaan saaden pari kulmaa sekä muutaman laukauksen. Sitten JPS saa nopean vastahyökkäyksen ja Akilles-puolustus joutuu kaatamaan vauhdilla maalintekoon luistelevan Lasse Tammilehdon. Mikko Rytkönen lataa varmasti 0-1 johdon pilkulta. Akilles jatkoi painostustaan, jonka jälkeen JPS-maalissa hyvin torjunut Iikka Lempinen heittää Nico Nevalaisen karkumatkalla. Nevalainen vie vieraat jo 0-2 johtoon. Akilles painaa jakson lopussa, mutta JPS kestää onnella ja taidolla.

 Toisen jakson alkuun sattuu vieraitten alakerralle kömmähdys ja Sami Laakkonen kiittää tehden kotijoukkueen avausmaalin. Tunnin pelin molemmin puolin Akilles tekee kolme maalia. Kovalyöntinen Akilles-palkittu Rasmus Lindqvist tasoittaa kulmasta ja iskee Porvoolaiset  johtoon rangaistuslyönnistä. Artem Lapshin vie Akilleksen jo 4-2 karkumatkalle. Tuntui kuin Jipsiltä loppui usko omaan tekemiseen ja Akilles pääsi liian helposti johtoon. Lopussa sitten taas JPS sai painetta Akilleksen päätyyn ja jälleen läpi päässyt JPS-palkittu Lasse Tammilehto kaadetaan alueella ja Mikko Rytkönen iskee 4-3 kavennuksen. JPS nosti miehiä ylös ja huonon päätypeliratkaisun jälkeen avaa Akilles-vahti Pättiniemi nopean ja Lapshin karkaa päätösnumeroiksi 5-3.

 Päävalmentaja Tammilehto harmitteli "mustaa hetkeä" ja peräänkuulutti kypsempiä ratkaisuja jatkossa. Kulmalyöntien jyvä ei ollut tänään kohdallaan.  Jipsistä maininnan saa pirteän pelin pelannut palkittu Lasse Tammilehto sekä Mikko Rytkönen. Lisäksi hyvin torjunut Iikka Lempinen, joka avasi myös peliä mallikkaasti.

 Seuraava koitos on tulevana lauantaina, kun JPS kohtaa Suomen Cupin finaalissa Helsingin Botnian Oulunkylässä.

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 2+0, Nico Nevalainen 1+0, Iikka Lempinen 0+1. mv. Lempinen

Kulmat:    Akilles  12   JPS 7

Jäähyt:   Akilles 10min.  JPS 10min.


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala