OLS - JPS 5 - 5 (3-1)

OLS lähti toiseen Jipsi kohtaamiseen revanssimielellä. Kova karvaus aiheutti heti ongelmia JPS:n pelirakentelulle ja keltapaidoilla pallo kulki ja luistin liikkui eilistä rivakammin. OLS sai heti tilanteita ja pallo oli jo tolpassa 9min. kohdalla. 15min. kohdalla Samuli Koivuniemen oikein ajoitettu syöttö vapautti Jukka Loukkolan maalintekoon. Kymmenen minuuttia myöhemmin Pertti Virtasen pitkä heitto vapauttaa jälleen kaksi OLS-pelaajaa läpiajoon, ensimmäisen torjuu Aatu Valtonen, mutta Atte Lämsä panee paluupallon verkkoon. JPS ei saanut kovin vaarallisia hyökkäyksiä aikaiseksi, mutta yhdestä alueelle päätyneestä tilanteesta OLS-puolustus rikkoi sääntöjen vastaisesti. Tuomitun rangaistuslyönnin ampui Mikko Rytkönen varmasti verkkoon. Jakson lopussa Virtanen heittää jälleen pitkän ja  Jukka Loukkola tekee läpiajonsa päätteeksi taukotilanteeksi 3-1.

Avausjaksolla haukotellut JPS lähti paremmalla sykkeellä toiselle jaksolle. Heti ensiminuutilla vierasjoukkueen avopaikan OLS-vahti Virtanen torjuu kulmaksi. Kulmalyönnistä iskee Ville Utti kavennuksen 3-2. Tästä Jipsi sai vielä lisää virtaa ja painoi peliä OLS:n päätyyn. Kotijoukkueellakin oli pari tilannetta tehdä maali, mutta kenttäpelin hallinta oli siirtynyt  punapaidoille. 71 min. kohdalla jälleen pallo liikkui mukavasti ja Mikko Tammilehto antaa vauhtiin Utille, joka taituroi hallitusti tasoituksen 3-3. Pari minuuttia myöhemmin OLS-palkittu Loukkola  lyö kulmasta kovan kudin ja paluupallon käy pistämässä sisään "ikinuori" Jari Valta. Näin OLS oli jälleen johdossa. JPS ei lannistunut, vaan painoi päälle kuin "yleinen syyttäjä". 80min. kohdalla Sampsa Purhonen nykäisee kulmalyönnistä unelmavedon OLS-maalin kattoon ja tilanne oli jälleen tasan. 87min. kohdalla jälleen tummenee taivas vierasjoukkueen yllä. Kulman jälkitilanteesta lyödään palloa JPS-maalia kohti useasti ja pallo jää pyörimään maalin eteen. Sähäkkäämmin paikalla touhunnut Lämsä sutii OLS johdoksi 5-4. JPS jatkaa painostustaan ja tuo palloa koko ajan kohti OLS:n päätyä. Mikko Rytkönen lataa kovan kulmalyönnin ja paikalle kiitänyt Jaakko Manninen veivaa ansaitun tasoituksen. Jipsin palkittu oli alakertaa isännän ottein hallinut sekä hyviä hyökkäyksiä käynnistänyt Mikko Rytkönen.

Rytkönen vauhdissa

OLS oli hallitsevampi ensimmäisellä jaksolla, mutta toisella jaksolla osat vaihtuivat täysin. OLS saa kiittää hyvin pelannutta maalivahti Virtasta pisteestä, sillä niin monta kertaa toisella jaksolla hän oli pallon tiellä.

JPS jatkaa vieraspeliputkeensa heti loppiaisena, kun "rödat" matkaa Porvooseen Akilleksen vieraaksi.

JPS pisteet: Ville Utti 2+0, Mikko Rytkönen 1+1, Sampsa Purhonen 1+0, Jaakko Manninen 1+0, Atte Hänninen 0+1, Mikko Tammilehto 0+1, Niko Herranen 0+1. MV. Valtonen

Kulmat:   OLS  7      JPS 7

Jäähyt:    OLS 50min.   JPS 20min.