OLS - JPS 1 - 5 (0-3)

JPS lähti Oulun kaksoispeleihin pisteet mielessään. OLS hallitsi alkuminuutit palloa, mutta ei päässyt hyviin maalintekopaikkoihin. Pikkuhiljaa sai vierasjoukkue myös otetta palloon ja sitä kautta peliäkin hieman hallintaan. JPS:n luistimet tuntuivat liikkuvan vähän liukkaammin ja avausmaalin tekaisi Tuomas Rintala kymmenen minuutin kohdalla. JPS vei peliä ja katkoi hyvin OLS:n hyökkäykset. Nico Nevalainen saa pallon OLS:n virheestä ja vie vieraat 0-2 johtoon reilun puolentunnin pelin jälkeen. Mikko Tammilehto katkoo keskialueella hyvin ja puikkelehtii aina rangaístusalueella saakka. OLS joutuu rikkomaan, mutta tuomitun rangaistuslyönnin Mikko Rytkönen ampuu päin OLS-vahti Pertti Virtasta. Kotijoukkueen paras paikka tulee heti perään, mutta Aatu Valtonen peittää hyvin. Sitten kulmasta Mikko Rytkönen lyö tulisesti ja maaliviivalle pudonneen pallon pistää Jaakko Manninen sisään. Parin hyvin peitetyn  OLS:n kulmalyöntien jälkeen lähdettiin tauolle 0-3 vierasjohdossa.

OLS tuli jälleen jakson alkuun kovalla sykkeellä. Keltapaidat nostivat karvausta ja alkoivat vyöryttämään hyökkäyksiään kohti JPS:n maalia. Tuomareiden erilaiset näytöt ja pelaajien huudot veivät pallon kulmalipulle, josta se jälkitilanteesta pelattiin JPS-muurin käsivarteen. Pallo pilkulle, mutta Matti Immosen kovan kudin nappaa upeasti Valtonen. OLS jatkoi painostusta ja Jukka Loukkola lyö vastustamattomasti kulmasta kotijoukkueen avausmaalin. OLS painoi hyökkäyksiään ja JPS joutui rikkomaan jäähyjen arvoisesti. JPS-palkittu Aatu Valtonen esitti kuitenkin tukun paraatipelastuksia ja esti OLS-maalien synnyn. Vihdoin Jipsikin sai palloa kontrolliinsa saaden pari kulmalyöntiä, josta jälkimmäisestä Ville Utti napauttaa nätisti pallon verkkoon. Viisi minuuttia myöhemmin Utti katkaisee OLS-hyökkäyksen luistellen lyöntipaikalle ja iskien ilkeän korkuisen upeasti ohi Virtasen. Loppuaika OLS yritti ja JPS puolusti, mutta erittäin hyvin tänään pelannut JPS-alakerta hoiti lopun tyylillä. OLS:n parhaana palkittin Juho Airaksinen.

Ville Utin "tykit" lopetti OLS-rynnistykset.

Joukkueet kohtaavat heti yön jälkeen ns. paikalliskierroksen merkeissä uudestaan.

JPS pisteet: Ville Utti 2+0, Tuomas Rintala 1+0, Nico Nevalainen 1+0, Jaakko Manninen 1+0, Sampsa Purhonen 0+1, Mikko Rytkönen 0+1, Tuukka Penttinen 0+1. MV: Valtonen

Kulmat:   OLS  6   JPS  6

Jäähyt:    OLS 40min.   JPS 50min.