WP-35 - JPS 0-12 (0-5)

Perinteinen Tapaninpäivän ottelu pelattiin tällä kertaa Varkaudessa. WP-35 lähti ottelun alkuun kovalla ryminällä. Muutama kulmalyönti ja parit vaaralliset maalintekopaikat selvitti JPS:n maalissa pelannut Iikka Lempinen ihaltavasti. Pikku hiljaa pelin hallinta alkoi kääntyä vierailijoille. Ottelun avausmaali syntyy parinkymmenen minuutin kohdalla, kun hyvän syöttelyn päätteeksi pääsee Riku Hämäläinen tekemään varmasti tilanteeksi 0-1. WP-35 painoi päälle, mutta hyvästä vastahyökkäyksestä Ville Utti vie Jipsin 0-2 johtoon. Sitten edettiin ensimmäisen jakson viimeselle viidelle minuutille. Tuomas Rintala tekaisee tämän kauden avausmaalinsa, Atte Hänninen paukauttaa kulmasta ja Tuukka Penttinen tekee taukonumeroiksi 0-5. Tästä Varkaus ei enää toipunut ja taistelu sarjapisteistä oli ohi.

Vielä heti toisen jakson alkuun Hämäläinen niittaa toisen osumansa, niin se oli viimeinen varmistus pisteiden matkaamisesta Jyväskylään. Toisen jakson puolen välin jälkeen JPS kaunisteli loppunumeroita vielä kuudella lisämaalilla saaden tusinan täyteen. WP-35 yritti sinnikkäästi, mutta Mikko Rytkösen johtama JPS-puolustus oli tänään täyttä rautaa. Lisäksi viimeisenä lukkona  häärinyt Iikka Lempinen oli ohittamaton, saaden vielä hyvällä heitollaan syöttöpisteen Hämäläisen kolmanteen henkilökohtaiseen maaliin.

Lempinen piti nollan WP:n maalisarakkeessa

Päävalmentaja Tammilehto oli tyytyväinen erityisesti edellisistä otteluista parantuneeseen syöttöpeliin ja parempiin viimeistelyihin maalipaikoissa. Jipsillä oli yhdeksän eri maalintekijää, mikä kuvaa joukkueen leveää ja tasaista materiaalia.

JPS:n vieraskiertue jatkuu uuden vuoden rakettien jälkeen Oulun kaksoispeleillä. Luvassa on normaalin pelin lisäksi ns. paikalliskierros.

JPS pisteet: Riku Hämäläinen 3+2, Ville Utti 2+1, Tuukka Penttinen 1+3, Nico Nevalainen 1+2, Lasse Tammilehto 1+1, Sampsa Purhonen 1+1, Mikko Rytkönen 1+0, Atte Hänninen 1+0, Tuomas Rintala 1+0, Iikka Lempinen 0+1, Jaakko Manninen 0+1. MV: Lempinen

Kulmat:  WP-35  8   JPS 6

Jäähyt: WP-35  10min.  JPS 30min.