JPS - WP-35 9 -3 (3-2)

WP-35 tuli Jyväskylään voitto mielessä. Heti ensimmäisestä kulmalyönnistään vieraat siirtyivät 0-1 johtoon Alex Popovin toimesta. JPS hallitsi palloa, mutta hyökkäykset  alkupuolella tyrehtyi Varkauden sumppuun tai huolimattomiiin syöttöihin. Kotijoukkueen kulman jälkitilanteesta joutuu WP:n puolustus rikkomaan ja tällä kertaa Mikko Rytkönen lataa varmasti pilkulta tasoituksen. Rytkönen vie kulmalyönnistä isännät 2-1 johtoon, kunnes vuorostaan WP-35 tasoittaa kulman jälkitilanteesta. Jipsin irtopallon siivojien jähmettyessä saa Kristian Paukkonen  pistää  kaikessa rauhassa pallon verkkoon. Nico Nevalainen vie JPS:n taukojohtoon 3-2. WP-35 maalilla läpi ottelun hyvin taistellut sekä palkittu Eemeli Puustinen esti lisämaalien synnyn avausjaksolla.

JPS lähti toisella jaksolle täydellä höyryllä. Reilun viiden minuutin  jälkeen 300. liigapeliään  pelannut Atte Hänninen rävayttää komean kulmalyönnin maaliin ja pieni naksahdus kuului vieraitten selkärangasta. Pari minuuttia myöhemmin Miika Putkonen syöttää älykkäästi takaviistoon vauhdilla paikalle syöksyneelle Ville Utille, joka lakaisee suoraan tilanteeksi 5-2. Sitten alkaa rallattelu. Nevalainen karkaa läpiajoon 6-2. Putkonen ja Sampsa Purhonen siirtävät kotijoukkueen jo 8-2 karkumatkalle. Pisteeksi vielä kulmakikasta Jaakko Manninen tekaisee taululle 9-2 lukemat. Aleksei Ibatulov lyö kulmasta loppunumeroiksi 9-3. Kotijoukkueella oli paikkoja isompaankin maalimäärään, mutta lievä itsekkyys ja huolimattomuus esti isommat luvut. Kotijoukkueelta palkittiin hyvin katkonut ja räväkän kulmamaalin tehnyt "juhlakalu" Atte Hänninen. Pisteille pääsi peräti 11 pelimiestä, mikä kuvaa myös joukkueen leveää materiaalia. JPS:n esitys oli kokonaisuudessan hyvä, mutta puolentoista viikon päästä lauantaina sarjan jatkuessa ei ehkä tuo hyvä peli riitä, sillä Viitaniemessä vastaan luistelee ehdottomiin mestarisuosikkeihin kuuluva Porvoon Akilles.

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 2+1, Nico Nevalainen 2+0, Jaakko Manninen 1+1, Miika Putkonen 1+1, Riku Hämäläinen 0+2, Ville Utti 1+0, Sampsa Purhonen 1+0, Atte Hänninen 1+0, Jarkko Honkanen 0+1, Tuomas Rintala 0+1, Otso Tulomäki 0+1. MV. Valtonen

Kulmat:   JPS  10   WP-35  5

Jäähyt:  JPS 10 min.  WP-35 30min.

Erotuomarit:  Tuhkanen - Söderberg - Lindlöf