Kampparit - JPS 1 - 4 (0-4)

JPS lähti Mikkeliin hakemaan avauspisteitä alkaneeseen Bandyliigaan. Rökälekotitappiosta sisuuntunut JPS lähti viemään peliä. Ensimmäinen kulmalyönti pelin kolmannella minuutilla tuotti heti vierailijoitten avausmaalin, Mikko Rytkösen toimiessa viimeistelijänä. 17min. kohdalla Miika Putkonen saa irtopallon harhauttaa puolustajan ja jättää Tuukka Penttiselle, joka pistää pallon varmasti pussiin. Reilu viisi minuuttia myöhemmin Ville Utti täräyttää kulmalyönnistä tilanteeksi jo 0-3. Jakson lopussa Atte Hänninen iskee jälleen kulmalyönnistä Kampparimaalin kattoon taukonumeroiksi tylyt 0-4.

Toinen jakso alkoi samassa tilanteessa kuin muutaman viikon takainen cupmatsi. Vielä heti kärkeen kotijoukkueen palkittu Jaakko Liukkonen lyö lujaa ja paluupallon käy pistämässä verkkoon Eetu Karhunen, alkoi kotiyleisö hykerrellä, että tästä se taas lähtee. Toisin kuitenkin kävi, JPS löi luukut kiinni ja tyrehdytti Kampparihyökkäykset hyvin. Muutamat vaaralliset tilanteet hoiti JPS-maalille palanut sekä palkittu Aatu Valtonen varmaotteisesti. JPS karvasi ja katkoi sekä iski nopeasti takaisin. Vartti ennen loppua JPS saa rangaistuslyönnin, mutta tällä kertaa Rytkösellä oli varaa vetäistä ohi. Kampparit joutui rikkomaan Jipsin terävien vastaiskujen vuoksi ja kotijoukkueen jäähypenkillä oli hetken ahdasta. JPS tyytyi pitämään palloa ja näin kauden avauspisteet olivat tosiasia.

Tiiviisti puolustaneesta Jipsistä kannattaa mainita sivutukea pelannut Atte Hänninen kahdesta jäähystä huolimatta. Loistava kulma ja hyviä katkoja esittänyt Hänninen alkaa pikkuhiljaa vertyä liigatahtiin. Vierailijat puolusti hyvin koko joukkueella liberonsa Mikko Rytkösen johdolla  ja vikkeläkinttu Nevalainen aiheutti vipinnää kotijoukkueen puolustukselle. Avausottelussa pahasti epäonnistuneet kulmalyönnit olivat tänään mukavaa katseltavaa.

Jipsin maalille palanut Valtonen palkittiin.

JPS jatkaa liigaa heti keskiviikkona, kun Viitaniemeen saapuu WP-35 klo 19.00 TERVETULOA!

JPS pisteet: Atte Hänninen 1+2, Mikko Rytkönen 1+0, Ville Utti 1+0, Tuukka Penttinen 1+0, Miika Putkonen 0+1, Niko Herranen 0+1. MV: Valtonen

Kulmat:  Kampparit   5    JPS   8

Jäähyt: Kampparit  60 min.   JPS  30min.