BANDYLIIGA

JPS - HIFK 1 - 6 (0-3)

 JPS sai sarja-avaukseensa vastaan viime kauden hopeajoukkue HIFK:n. Kilpipaidat olivat hakeneet komeat pisteet Oulusta edellisenä päivänä ja kovalla asenteella niitä lähdettiin metsästämään myös Jyväskylästä.

 Ensimmäinen jakso alkoi tarkalla pelillä puolin ja toisin. JPS:n paras paikka siunaantui, kun hyvän nousun päätteeksi Jaakko Manninen lyö  jäänuoliaisen HIFK:n maalin tolppaan. Hitusen tämän jälkeen HIFK saa kulman, jonka Jari Hyttinen pamauttaa vastustamattomasti  Jipsin maalin kattoon. Tämän jälkeen alkoi Harri Hiukka-show. 0-2 Hiukka unohdettiin yksin maalin eteen. 0-3 nosto kaaren sisään ja Hiukka ottaa rauhassa alas ja tällää ylänurkkaan.

Harri Hiukka raivaa "latua"

 Toisen jakson alkuun Hiukka pelataan laitaan vapaaksi 0-4 ja kulmakikasta 0-5. Tämän jälkeen HIFK vetäytyy vieläkin sumpumpaan puolustukseen, jota JPS ei pystynyt juurikaan murtamaan. Muutaman kerran kotijoukkue pääsi hyville tekopaikoille, mutta laukaukset suuntautuivat ohi maalin. JPS:n kuparisen rikkoi Nico Nevalainen. Rolf Larsson lyö pienestä kulmasta loppulukemiksi 1 - 6. Vierailijoilta palkittiin ansaitusti neljän maalin Hiukka ja kotijoukkueelta ainokaisen tuikannut Nevalainen.

 JPS ei kenttäpelissä ollut juurikaan vierailijoita jäljessä, mutta molempien maalien edustapelissä HIFK oli täysin suvereeni. Varsinkin HIFK:n raudanluja puolustuspeli oli ihaltavaa ja ylhäällä tekopaikat päätettiin hyvällä prosentilla. JPS:n peli ei ollut oikein uomissan. Yritystä oli, mutta viimeinen latinki oli tipotiessään. Jipsillä oli 11 kulmaa, josta vain yksi meni maalia kohti.  HIFK vei ansaitusti pisteet hampaattomalta kotijoukkueelta.

 Ryhtiliikettä kaikkeen tekemiseen ja sarjapisteiden metsästys jatkuu tulevana perjantaina Mikkelin Hänskissä.

JPS pisteet: Nico Nevalainen 1+0, Riku Hämäläinen 0+1. mv. Lempinen

Kulmat:  JPS 11   HIFK  5

Jäähyt: JPS  20min  HIFK 10min

Erotuomarit: Tuhkanen - Pietiläinen - Niiranen

 

 


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala