JPS - Kampparit 5 - 6 (4-0)

Suomen Cupin B-lohkon avausottelun alku oli kotijoukkueen osalta aika hakemista. Omassa päässä tuhrittiin ja jaettiin paikkoja Kamppareille. Vieraitten kulmat ja parit paikat eivät tuottaneet tulosta. JPS sai hiukan otetta peliin ja hyvän seinäpelin jälkeen Ville Utti laukoo tulisesti ja paluupallon pistää sisään Riku Hämäläinen. Lasse Tammilehto pistää hässäkän jälkeen pallon verkkoon ja Mikko Rytkönen iskee rankkarista taululle jo 3-0. Jakson lopussa Riku Hämäläisen tarkka alanurkka kuti vie Jipsin tauolle 4-0 johdossa. JPS luisteli ja tukki hyvin Kamppareiden hyökkäyksiin lähdöt ensimmäisellä jaksolla.

Toiselle jaksolle tuli sisuuntunut Kampparit. Pallo liikkui ja miehet liikkuivat eri tahdilla. Reilun  tunnin pelin jälkeen alkoi paukkua. Viiden minuutin sisään Kampparit maalasi kolmesti. Huonoja purkuja, huolimattomia syöttöjä ja asenteen katoamista. Kampparit kiittää ja vartti ennen loppua kippari Huotelin sooloilee  vielä koko kentän läpi 4-4 tasoituksen. Tässä tilanteessa JPS innostui hiukan asiasta. 80min kohdalla Hämäläinen tällää hirmutykin Kampparimaalin ylärimaan ja tilanteet aaltoili päästä päähän. Sitten jälleen lahja vierailijoille ja kokenut Juho Liukkonen kuittaa tilanteeksi 4-5. Reilu minuutti myöhemmin hyvän hyökkäyksen päätteeksi kotijoukkueen palkittu Ville Utti täräyttää vastustamattomasti tasoituksen 5-5. Ottelun ratkaisu tapahtui vain reilu minuuti ennen loppua. Pitkä pallo ja JPS:n puolustus odottaa paitsiovihellystä jota koskaan ei tullut. Kamppari-palkittu Kalle Lempinen karkaa läpiajoon ja tekee varmasti 5-6 voittomaalin.

Ville Utti taisteli.

Suomen Cup jatkuu JPS:n osalta lauantaina 14.11 klo 15 Viitaniemessä. Vastaan luistelee Porvoon Akilles.

JPS pisteet: Riku Hämäläinen 2+0, Lasse Tammilehto 1+2, Ville Utti 1+1, Mikko Rytkönen 1+0, Tuomas Rintala 0+1.mv. Valtonen