JPS käänti pelin viimeisellä vartilla

JPS vieraili Mikkelin Hänskissä mielessään pudotuspelien kotietu.  Kokoonpanosta puuttuivat flunssaiset Purhonen ja Herranen sekä nilkkaansa poteva Tammilehto.

Kampparit oli todella vahva koko ensimmäisen puoliajan luoden vaarallisia maalintekopaikkoja ja halliten kenttäpeliä selvästi. JPS roikkui kuitenkin jotenkuten mukana ja Kampparit lähti taukoa viettemään vain 1-0 johdossa Kalle Lempisen osumalla. Jipsillä ei juurikaan maalipaikkoja avausjaksolla ollut.

Toiselle jaksolle JPS tuli pirteämpänä ja sen pallollinen peli oli parempaa. Kampparit teki kuitenkin jakson avausmaalin Eetu Karhusen toimesta. Tunnin kohdalla JPS-palkittu Mikko Rytkönen iskee kulmalyönnistä JPS:n ensimmäisen maalin. 78min. ja kotijoukkueen palkittu Karhunen vie Kampparit jo 3-1 karkumatkalle. JPS oli kuitenkin päättännyt vielä rynnistää tosissaan. Rytkönen räväyttää kulmalyönnistä kavennuksen 3-2 ja päävalmentaja Esko Tammilehto ottaa aikalisän. Kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan umpeutumista Santeri Laitinen lyö lujaa ja paluupallon ohjaa maaliin Ville Utti. Näin pistejako näytti vääjäämättömältä. Päätuomari Vauhkosen vetäessä jo keuhkoja täyteen ilmaa loppuvihellyksen merkiksi, JPS nostaa pallon Kamppari-maalille. Kova hässäkkä ja pallo kotijoukkueen maalissa. Jipsin voittomaali merkittiin mailaviidakon nopeitten liikkeitten erikoismiehelle Tuukka Penttiselle.

Päävalmentaja oli tyytyväinen lopun huikealle nousulle, mutta avausjakson anemisuutta ei toivoisi jatkossa näkyvän. Kotietu ei vieläkään ole täysin varma, joten jos apuja ei muilta tule niin viimeinen runkosarjan koitos  sunnuntaina Lappeenrannassa on tuiki tärkeä.

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 2+0, Ville Utti 1+0, Tuukka Penttinen 1+0, Atte Hänninen 0+1, Tuomas Rintala 0+1, Santeri Laitinen 0+1, Nico Nevalainen 0+1. mv. Valtonen

Kulmat: Kampparit  5   JPS 11

Jäähyt: Kampparit 45 min  JPS 30min.

Erotuomarit: Vauhkonen - Niiranen - Pietiläinen