JPS puolusti pisteet

JPS lähti tosissaan haastamaan sarjakakkosta Botniaa sen lavealla kotikentällä. Ottelun alku ei aivan kyllä siltä näyttänyt. JPS aloitti ja ensimmäinen pitkä lyönti epäonnistuu ja Niklas Johansson laittaa pallon saman tien vieraitten maaliin. Seuraavat minuutit oli alkushokista toipumista ja Botnia painoi päälle rajusti. Onneksi numerot valotaululla eivät muuttuneet ja JPS saattoi pikkuhiljaa  peliään oikeisiin uomiin.16min. kohdalla Nico Nevalainen tasoittaa ottelun kulmalyönnistä. Ensimmäinen puolituntia pystyi pelamaan suhtkoht mukavasti jäätä myöten, mutta yltyvä räntälumisade alkoi vaikeuttamaan peliä. Joukkueet puolustivat tarkasti ja tauolle mentiin 1-1 tasatuloksessa.

Toisella jaksolla pitkiä lyötiin aika paljon ja kytättiin toisen virheitä. Välillä keskikentän kontrahyökkäyksillä yritettiin  ratkaista peliä. 52min pelikellossa ja Santeri Laitinen syöttää Nico Nevalaiselle. Nico suojaa palloa hyvin pyrähtäen rangaistusaluelle ja lakaisee ilkeän korkuisen pallon, joka ohittaa Botnian maalivahdin. Kylmäpäisesti tehty häkki, joka jäikin sitten voittomaaliksi. Botnia yritti rajusti tasoitusta, mutta JPS kesti  alivoimallakin Botnian rynnistyksen. Ville Utti raatoi jälleen palkinnon arvoisesti ja JPS:n  alakerta piti tosi hyvin kutinsa alun paniikin jälkeen.

Sarja jatkuu jo heti sunnuntaina koti-Viitaniemessä, kun Sami Laakkosen johtama Porvoon Akilles saapuu pisteet mielessään Jyväskylään. Tule seuramaan Jipsin virettä kello 14 Viitaniemen hornankattilaan.

JPS pisteet: Nico Nevalainen 2+0, Atte Hänninen 0+1, Santeri Laitinen 0+1. mv. Valtonen

Kulmat:  Botnia ??   JPS ??

Jäähyt:  Botnia  -  JPS 40min.