BANDYLIIGA

Tulossa tiivis ottelurypäs

 Bandyliiga jatkuu maaottelutauon jälkeen JPS.n osalta tiivillä tahdilla. Kaksi vieraspeliä ja sunnuntaina kotiottelu viiden päivän sisään. Siihen vielä väliin nuorten Bandyliigan vieraspeli perjantaina. 

 Keskiviikkona JPS matkaa Varkauteen WP-35 vieraaksi. Varkautelaiset ovat hakeneet avausvoittoaan kovalla sykkeellä. Sairastuvalta on tullut täydennystä ja pisteet ovat nyt otettavissa. Jipsillä on neljän ottelun tappioton putki, kahden voiton ja kahden tasapelin myötä. Oikealla asenteella sekä kovalla työllä voi tärkeäet pisteet lähteä Jyväskylään.

 Lauantaina JPS matkustaa Oulunkylän lavealle kentälle runkosarjan voittoa kärkkyvän Botnian vieraaksi. Määtän veljesten johdolla Botnia on porskuttanut voitosta voittoon. Botnian tiivin puolustuksen murtaminen on ollut kaikille joukkueille hankalaa. Jipsin valmennuksen on keksittävä uusia niksejä ja viritettävä joukkue äärimmilleen, jotta pisteiden voisi olettaa matkaavan pois Oulunkylästä.

 Sunnuntaina JPS saa vieraakseen Viitaniemeen Porvoon Akilleksen. Suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Akilles on hiukan loukkaantumisten sävyttämänä kompuroinut runkosarjassa, mutta jääpallolegenda Sami Laakkosen johdolla tulevat varmasti laittamaan kaiken peliin Suomen mestaruuden eteen. Vaikea peli, jossa JPS:n puolustuksella on suuri rooli,  miten pysäyttää vaarallinen Akilleksen hyökkäysarsenaali.

 Kaikenkaikkiaan nyt eletään tärkeitä hetkiä, kun loppullisia sarjasijoituksia jaetaan. Toivottavasti Jipsin miehistön iskukyky on vähintäänkin samaa luokkaa kuin ennen taukoakin. 

 

Aatu Valtosen venytykset suuressa roolissa tulevissa peleissä.


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala