Narukerä - JPS 4 - 8

JPS lähti "vieraskiertueen" toiseen otteluunsa Porin Narukerää vastaan lievän sivumyötätuulen turvin. Peli oli ehtinyt vanhentua vaín pari minuuttia, kun Santeri Laitista rikotaan läpiajotilanteessa. Mikko Rytkönen asettui pilkulle ja vie vieraat 0-1 johtoon. Muutaman minuutin kuluttua Jipsi saa toisen rankkarin, mutta tällä kertaa Kerä-vahti Joni Rintala aavistaa loistavasti "Ryden" kovan kudin. 14min. kohdalla JPS-palkittu Tuukka Penttinen sivaltaa kulmalyönnistä tilanteeksi 0-2. Viisi minuuttia myöhemmin Lasse Tammilehto veivaa hallitusti Jipsin kolmannen maalin. Narukerä avaa maalitilinsä Niko-Valtteri Koivulan toimesta ja Ville Utti tekee taukonumeroiksi 1-4. JPS hallitsi ja pelasi kurinalaisesti puolustaen libero Rytkösen johdolla.

Toisen jakson alkuun Narukerä saa lohtua kahdella nopealla kulmalyönti maalillaan. Mustosen ja Oksasen toimiessa lyöjinä. 58min. kohdalla JPS:n 16-vuotias Riku Hämäläinen kierti maalivahdin ja oli panemassa  verkkoon Bandyliigan avausmaaliaan, kun takaapäin lyötiin mailaan. Pilkulle tällä kertaa Laitinen, joka laukoo JPS-johdoksi 3-5. Ottelun aikana Hämäläinen laittoi pallon kertaalleen jo Kerä-maaliin, mutta tällä kertaa avausmaalin esti myöhästynyt paitsiovihellys.  Sitten iski Jipsille jäähysuma, josta uhrautuvasti taistellut vierasjoukkue selvisi takaiskuitta. Esa Oksanen ampuu kaukaa jäänuoliaisen, joka yllättää muuten varmasti torjuneen Aatu Valtosen. Näin Narukerä oli jälleen maalin päässä. Pari minuuttia myöhemmin Laitinen ja Tammilehto sahaa Narukerän puolustuksen kahtia. Vaikka viimeinen syöttö tulee vaikeahkona, pistää "Ässä" Laitinen hallitusti pallon pussiin. JPS kaunistelee vielä parilla maalilla numeroita, kun ensin Tuomas Rintala riistää irtopallon karaten maalintekoon ja Sampsa Purhonen lyö jäänuoliaisen takakulmaan.

Päävalmentaja Tammilehto oli tyytyväinen kolmeen vieraspisteeseen ja kiitteli Mikko Rytköstä, joka toi tarvittavaa rauhallisuutta sekä ruutinia JPS:n puolustukseen.

JPS pisteet: Santeri Laitinen 2+1, Tuomas Rintala 1+1, Lasse Tammilehto 1+1, Tuukka Penttinen 1+0, Mikko Rytkönen 1+0, Ville Utti 1+0, Sampsa Purhonen 1+0, Nico Nevalainen 0+1, Jarno Eronen 0+1. mv. Valtonen

Kulmat:  Narukerä  10     JPS   5

Jäähyt:  Narukerä 30min.  JPS 30min.