BANDYLIIGA

JPS haki pisteet Porista

JPS lähti katkaisemaan kolmen ottelun mittaista tappioputkea Poriin. JPS sai loukkaantuneena olleen Ville Utin kokoonpanoonsa ja puolestaan Narukerällä palasi kokenutta osastoa takaisin kehiin Oksasen sekä Väkiparran muodossa.

Jipsi lähti energisesti ja vajaan kymmenen minuutin pelin jälkeen taululla komeilivat numerot 0-2. Ensin Santeri Laitinen ja sitten Joel Pöntinen olivat maaliseppoina. Narukerä kaventaa 19 min. kohdalla Niko-Valtteri Koivulan toimesta. Jakson lopussa Pöntinen tekaisee illan toisensa ja puoliajalle lähdettiin vierasjohdossa 1-3.

JPS lähti toiselle jaksolle jälleen täysi höyry päällä. Narukerä kesti jakson puoliväliin asti ilman takaiskua, mutta sitten Lasse Tammilehto purjehti päätyyn ja pisti pallon maalille, josta Niko Herranen jatkoi sen maalin kattoon. JPS rauhoitti peliä 1-4 tilanteessa  ja piti järkevästi palloa. Hyökkäyksiin lähdettiin liukkaasti ja kotijoukkue joutui rikkomaan jäähyjen muodossa. Näistä turhautuneena Kerän pelaajat sortuivat vielä ylimääräisiin suunsoitto rangaistuksiin. Mikko Rytkönen vie Jipsin 1-5 johtoon  72 min. kohdalla ja ottelun lopussa N-V Koivula kaventaa illan toisella maalillaan loppunumeroiksi 2-5. Vierailijoilla oli peli hanskassa, siitä kertoo maalien lisäksi vielä parikymmentä laukausta maalia kohti.  JPS:n Veikkaus-pelaaja oli hyvin raatanut Sampsa Purhonen. Utti toi myös luisteluvoimaa ja Aatu Valtonen nappasi läpiajon sekä peitti muutamat Kerän avopaikat rutiinilla. Nuorista Tuukka Penttinen esitti pirteitä otteita sivutukena.