Kampparit marssi finaaliin

Puuskittainen erittäin kovaksi äitynyt tuuli ja  vaakatasossa satanut räntäpyry oli Suomen cupin toisen välieräottelun peli-ilma. Vierailijat viisveisasivat ilmasta ja marssivat Suomen Cupin finaaliin lukemin 2-6.

JPS aloitti räväkästi. Heti ensimmäinen hyökkäys ja pallo Kampparivahdin torjunnasta tolppaan. JPS painosti alun parikymmentä minuuttia, mutta maalimerkintä tehtiin vain kerran. Jipsi-nuoriso rynnisti hyvin. Lasse Tammilehto syötti Nico Nevalaiselle, joka pussitti varmasti neljän minuutin kohdalla. JPS jatkoi hyviä hyökkäyksiä, mutta Kamppareiden palkittu maalivahti Eetu Sviili oli aivan ilmiömäinen. Varmat torjunnat lisättynä parilla aivan haamupelastuksilla piti JPS:n maalisarakkeen vain yhdessä. Kampparit alkoi saada juonesta kiinni jakson lopussa Tero Kumela rankaisi kahteen kertaan ja tauolle lähdettiin 1-2 tilanteessa.

Toisella jaksolla Kampparit terävöitti selvästi puolustustaan ja agressiisella karvauksellaan tukahdutti JPS-hyökkäykset. Kotijoukkueen harvat lyöntipaikat tuhrittiin ohi tai Sviili loisti varmoilla torjunnoillaan. Kampparit iski terävästi vastaan ja maalipaikkoja alkoi tulla liukuhihnalta. JPS:n maalivahti Aatu Valtonen peitti osan, mutta Tuomas Liukkosen 1-3 kulmamaali livahti helpohkosti maalivahdin ja muurin välistä. Kampparit sai maalista lisää puhtia koneeseensa ja tämän jälkeen ei ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä. JPS antautui kovan Kampparipuolustuksen edessä ja antoi pelin vierailijoille. Kalle Lempinen kahdesti ja Eetu Karhunen kerran kävivät heiluttamassa Jipsin maaliverkkoa. Tuomas Rintala teki JPS:n toisen lohdutusmaalin.

Kampparit oli pelottavan hyvä, kun vielä olivat jättäneet pari kirkkainta tähteään Mikkeliin. Tosin JPS;n toisen jakson esitys ei kyllä hirveästi hurraa-huutoja aiheuttanut! Joukkueet kohtaavat yhden välipäivän jälkeen uudelleen liigaottelun merkeissä ja silloin kotijoukkueen on oltava eri asenteella, mikäli sarjapisteitä mielisi lisätä.

Veikkaus-palkinnot: JPS: Aatu Valtonen Kampparit: Eetu Sviili

Starkki-palkinnot: JPS: Lasse Tammilehto Kampparit: Tero Kumela

JPS pisteet: Nico Nevalainen 1+0, Tuomas Rintala 1+0, Lasse Tammilehto 0+1 ja Santeri Laitinen 0+1.

Kulmat: JPS 4   Kampparit 4

Jäähyt: JPS 20min kampparit 20min.

erotuomarit: Pyysing- Kaijansinkko-Kaipia