BANDYLIIGA

JPS:n revanssi onnistui

JPS lähti hakemaan revanssia Oulusta kevään finaalitappiolleen. Kovasti nuorentunut JPS oli ennakkoon pelaajamenetyksiensä johdosta haastajana, mutta pelin alku antoi viitteitä aivan muusta. JPS hallitsi ottelun ensimmäistä varttia ja palkinnoksi tuli maalikin 9min. kohdalla. Atte Hänninen nostaa, Mikko Rytkönen ottaa pallon hallitusti alas ja tekee varmasti Jipsin kauden 14-15 avausmaalin. Pelin edetessä OLS saa juonesta kiinni, mutta JPS puolustaa koko joukkueen voimin. Rytkönen käy välillä lyömässä pallon keltapaitojen ylärimaan. OLS jäähyilee ja pelin hallinta tasoittuu. Enempää maaleja ei avausjaksolla nähty ja tauolle poistuttiin 0-1 tilanteessa.

Toisen jakson alussa OLS vyörytti jälleen. Perusvarmasti torjunut JPS-vahti Aatu Valtonen hoiteli tyylikkäästi OLS:n lähentelyt. Ikiraataja Ville Utti käy koettamassa kulmalyöntiä ja tietenkin ylärimaan. JPS:n toisen maalin tekaisi nuoriso-osasto. Hyvän esityön teki Lasse Tammilehto ja Nico Nevalainen pistää pallon pussiin maalin edestä toisen jakson puolivälissä. Hetkeä myöhemmin Nevalainen karkaa OLS-puolustukselta, mutta ei onnistu viimeistelyssä.  Matti Immonen rikkoo OLS:n kuparisen onnistuneella kulmalyönnillään 76min. kohdalla, kaventaen tilanteeksi 1-2.  Kolme minuuttia ennen loppua OLS saa rangaistuslyönnin. Pilkulle asettuu JPS-kasvatti Visa Knuuttila ja kuinkas muutenkaan, pallo ylärimaan pelin luonteelle osuvasti. Näin JPS kuittasi 1-2 voiton Oulusta. Jipsiltä palkittiin tällä kertaa ilman maaleja jäänyt, mutta alati vaarallinen Santeri Laitinen. Molemmat joukkueet esittivät tiukkaa puolustuspelaamista ja siksi futisnumeroissa ei ollut ihmettelemistä.

Luistinkiitäjä Nico Nevalainen ja voittomaali!

JPS haki pisteet hyvällä koko joukkueen peli-ilmeellä. Tasaisesta väännöstä puristettu voitto antaa uskoa tulevaan sarjakauteen! JPS:n kotiavaus on viikon päästä lauantaina 29.11 klo 15. Vastaan luistelee tuolloin Narukerä Porista.

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 1+0, Nico Nevalainen 1+0, Atte Hänninen 0+1. MV. Valtonen

Kulmat:   OLS   5     JPS  4

Jäähyt:    OLS 20min.  JPS 20min.

Erotuomarit: Kuusela-Mutanen-Rekilä