JPS - Kalix Bandy 2 - 8 (0-5)

Sunnuntain pronssiottelussa JPS kohtasi Ruotsin pääsarjajoukkue Kalix Bandyn. Koko ottelun ajan lumisade haittasi ja peli meni ajoittain pitkän lyömiseksi. Pelin  alku oli täysin Kalixin hallintaa. Vastustaja rokotti armotta virheistä, tehden helppoja maaleja. Taistelutahdoton JPS oli puoliajalla jo 0-5 tappiolla.   Toiselle jaksolle valmennus sai loihdittua ryhtiliikettä ja yritteliäämpi Jipsi alkoi luomaan paikkoja. Mikko Rytkönen ei päässyt rikkomaan kuparista, koska erotuomari hylkäsi tulkinnanvaraisesti maalin korkeaan mailaan vedoten. Santeri Laitinen avasi sitten JPS:n maalitilin vapaalyönnistä ja Joel Pöntinen jatkoi 2-6 maalillaan. Aivan lopussa Kalix vielä kaunisteli loppunumeroita JPS:n puolustuksen kustannuksella ja vei turnauksen kolmannen tilan nimiinsä  lukemin 2-8.

JPS:n esitys turnauksessa oli luisteleva, mutta kovempia joukkueita vastaan liiallinen tilannepehmeys sekä kaksinkamppailujen häviäminen oli merkillepantavaa. Uudistuneen joukkueen hitsautuminen on alkuvaiheessa joten parannettavaa jäi ennen sarjakauden alkua.

JPS pisteet: Santeri Laitinen 1+0, Joel Pöntinen 1+0, Tuomas Rintala 0+1. mv. Valtonen

Kulmat: JPS 5  Kalix 9

Jäähyt: JPS -   Kalix 6min.