BANDYLIIGA

JPS suuntaa Haaparannan turnaukseen

JPS:n bandyliigamiehistö lähtee testailemaan uusia kuvioita Haaparannnan turnaukseen 17-19.10. JPS:n lohkossa on isäntäjoukkue HTBandyn lisäksi, Stroitel Venäjältä ja Nyborg Ruotsista.

 JPS:n liigajoukkue on kokenut nuorennusleikkauksen. Omia lupaavia junioreita on käynyt pitkin syksyä edustusjoukkueen harjoituksissa ja muutamat ovat jo ensimmäisessä turnauksessa testattavana. Konkariosastoon luettevat Mikko Rytkönen ja Atte Hänninen opastavat tulevaisuuden pelimiehiä lähes isällisin ottein. Taattua luisteluvoimaa keskikentällä pitävät yllä Tuomas Rintala, Ville Utti ja viime kauden loukkaantumisen takia poissa ollut Sampsa Purhonen. Puolustus uusiutuu ja Mikkelistä tulleelta Jarkko Honkaselta odotetaan läpimurtoa tulevalla kaudella. Maalivahtiosastolle Aatu Valtosen tueksi "Vilkku" Lammen lisäksi on tullut selkäleikkauksesta erittäin hyvin toipunut 17-vuotias Samuel Gerovoi.

 JPS lähtee turnaukseen kokeilemaan ja oppimaan, vähemmän tuloksesta välittäen. Tärkeintä on saada ison jään tuntumaa ennenkuin päästään koti-Viitaniemeen harjoittelemaan. Marraskuun alkupäivinä olisi  mahdollista päästä  isolle jäälle vetelemään ensivedot ja  valmistautumaan tulevaan sarjakauteen ja Suomen Cupin alkuturnaukseen.

Turnauksen ohjelma:

http://www.ht-bandy.se/index.php/haparandatornio-bandy-cup


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala