Jipsillä neljän pisteen pohjoisen reissu

Voitollisen Oulun reissun jälkeen sekä hyvin nukutun yön siivittämänä JPS lähti hakemaan toista voittoaan pohjoisen matkaltaan.

Ensimmäinen kulmalyönti ja Arto Smeds tällää vieraat 0-1 johtoon. JPS hallitsi peliä ja loi tukun kulmalyöntejä niissä kuitenkaan onnistumatta. ToPV sai ensimmäisen kulmalyönnin ja tietenkin onnistuen Marko Miinalan toimesta. JPS ei kauaa tasatilanteessa viihtynyt, kun Joonas Hjelt vie vieraat 1-2 johtoon. Tuomas Rintala ja Mikko Böhm lisäsivät vielä vieraitten maalitiliä ja taukoa lähdettiiin viettämään 1-4 tilanteessa.

Ottelun missään vaiheessa ei ollut epäselvyyttä ottelun voittajasta, mutta varsinkin toisella jaksolla kotijoukkue jätti peli-ilonsa pukukoppiin. JPS voitti kakkospallot ja loi vaarallisia tilanteita liukuhihnalta. Tunnin pelin jälkeen JPS johti jo 1-6, Rintalan  ja Nevalaisen toimiessa viimeisteleijöinä. Sitten vuorostaan pari onnistunutta kulmalyöntiä Smedsin ja Atte Hännisen toimiessa lyöjinä. JPS vaihtoi vielä maalivahtiaan ja näin Ville-Matias Lammikin sai hiukan ottelutuntumaa reiluksi varttitunniksi. Myös tällä kaudella ensimmäistä bandyliigaotteluaan pelannut Jarno Eronenkin sai lopussa lisäää vastuuta. Rintala tekee iltapäivän kolmannensa, ennenkuin Niska tekee Toppilan toisen rankkarista ja Hiukka kolmannen kaukaa vapaalyönnistä. Anssi Hänninen kuittaa kympin täyteen lisäajalla ja näin loppunumerot 3-10 olivat valmiit.

Arto Smeds, kaksi kulmamaalia kotikonnuillaan!

Esko Tammilehto oli tyytyväinen tasapainoisiin pohjoisen otteluihin. Vastuu jakautui maalinteossakin tänäänkin peräti seitsämälle pelaajalle, vaikka pohjoisessa parhaiten viihtyi Tuomas Rintala 6+3 kahden pelin tehoillaan. Tästä on hyvä jatkaa runkosarjan viimeiselle viikonlopulle, jossa JPS kohtaa runkosarjan jo voittaneen Akilleksen kotonaan lauantaina ja Veiterän vieraissa sunnuntaina.

JPS pisteet: Tuomas Rintala 3+2, Arto Smeds 2+0,  Mikko Böhm 1+1, Joonas Hjelt 1+1, Nico Nevalainen 1+1, Anssi Hänninen 1+1, Atte Hänninen 1+0 Santeri Laitinen 0+3  ja Ville Utti 0+1. mv. Valtonen ja Lammi

Kulmat:  ToPV    5      JPS 13

Jäähyt:  ToPV  30min.  JPS  30min.