Kampparit puolusti voiton

MM-kisatauon jälkeen jatkui Bandyliiga JPS:n osalta Mikkelissä. Hänskin tekojäällä vastassa odotti aina vahva Kampparit. JPS oli matkassa ilman kahta maalinsylkijäänsä, Mikko Rytkönen (alavatsavamma) ja Otto Töytäri (kuume) jäivät Jyväskylään jännittämään.

Ottelu alkoi JPS:n kannalta murheellisesti, kun pallo oli heti ensiminuutilla omassa maalissa. epäonnistunut pitkän lyönti, josta Kampparit kontrasi hyvin. Alpo Kaartinen pääsee laidasta läpi ja vie kotijoukkueen heti 1-0 johtoon. JPS lähti pelaamaan omaa peliään ja sai muutamia hyviä hyökkäyksiä, mutta yksi ylärimakuti ja yksi tolppalaukaus eivät tuoneet maalisarakkeeseen merkintää.Vasta jakson puolivälissä Ville Utti lyö hyvin kulman ja Atte Hänninen sutii paluupallon verkkoon. Jakson hahmo oli erittäin hyviä torjuntoja läpi ottelun esittänyt Kampparivahti Markus Hartikainen.

Toinen jakso alkoi yhtä huonosti Jipsin kannalta kuin ensimmäinenkin. Harhasyötön seurauksena pallo kaarelle Joonas Kakriaiselle, joka lyö upean lyönnin ohi Aatu Valtosen. JPS yritti rajusti myös toisella jaksolla, mutta ratkaisevat syötöt karkailivat liikaa sekä rautainen Kamppari-puolustus oli varmana. 76min. kohdalla kotijoukkueen palkittu Mikko Hyvönen lyö kaarelta nätisti alakulmaan ja tilanne oli 3-1. Loppuajan Kampparit hoiteli tyylikkäästi, torjuen JPS:n kavennusyritykset. Näin sarjapisteet jäi Mikkeliin. JPS:n parhaana palkittiin yritteliäs, Venäjän MM-kisoista palannut Anssi Hänninen.

Atte Hänninen iski JPS:n ainokaisen!

Pelit jatkuu lauantaina Viitaniemessä. JPS:n vieraaksi saapuu Lappeenrannan Veiterä, joka kohdataan tällä kaudella vasta ensimmäistä kertaa.

JPS pisteet: Atte Hänninen 1+0, Ville Utti 0+1.mv Valtonen

Kulmat:  Kampparit  6     JPS 7

Jäähyt: Kampparit 30min.  JPS 20min.