JPS - WP-35 6 - 1

Paikalliskierroksen osa kaksi käytiin Viitaniemen tekojällä, jossa läpi ottelun puhalsi kova tuuli ja kevyttä lunta satoi koko pelin ajan. JPS lähti heti hallitsemaan palloa ja luomaan tilanteita. Atte Hänninen löytää hyvällä pystysyötöllä Mikko Rytkösen, joka purjehtii maalintekoon. WP:n puolustus joutuu rikkomaan monen miehen voimalla Rytkösen jäihin. Pilkulle asettuu tällä kertaa Otto Töytäri, joka vie varmasti kotijoukkueen 1-0 johtoon pelin yhdeksännellä minuutilla. JPS:n jäähyn aikana WP-35 sai muutaman kulmalyönnin ja pari maalipaikkaa niissä kuitenkaan onnistumatta. Jakson toinen maali nähtiin, kun Rytkönen kaartelee hyvään lyöntipaikkaa ja tällää Jipsin 2-0 taukojohtoon.

Toinen jakso lähti samalla kaavalla kuin ensimmäinenkin. JPS vyörytti hyökkäyksiään  ja karvasi hyvin WP-35:n vastaiskut. Rytkönen lyö nätisti  pallonriistonsa jälkeen 3-0 ja heti perään ensimmäistä Bandyliigan otteluaan "punanutuissa" pelannut Joel Pöntinen iskee upean kulmalyönnin Varkauden verkkoon. Reilun tunnin pelin jälkeen JPS saa jälleen rangaistuslyönnin. Tällä kertaa WP:n maalivahti, väkkärän lailla läpi ottelun taistellut sekä ansaitusti palkittu Ari-Pekka Aho torjuu kulmaksi Töytärin laukauksen. Muutama minuutti myöhemmin JPS pelaa huolimattomasti hyökkäykseen lähtönsä ja WP-35  saa kulmalyönnin, jonka Joni Kauhanen lyö nätisti maaliin. 74 minuutin kohdalla JPS kuittaa myös kulmalyönnistä kapteeni Arto Smedsin toimesta. Viimeisellä kympillä sattuu Varkauden alakerralla täydellinen ajatuskatkos ja Mikko Böhm käy pistämässä pallon verkkoon ja loppulukemat 6-1 komeilivat tulostaululla. Hiukan tarkemmilla syötöillä ja nopeimmilla ratkaisulla olisi JPS:n maalitili saattanut nousta jopa kaksinumeroisiin lukemiin. Kotijoukkuen puolustus hoiteli muutamat tilanteet mallikkaasti ja rauhoitti peliä välillä järkevästi. Jipsin palkittu oli Atte Hänninen, joka rakenteli nopeilla nousuillaan vaarallisia hyökkäyksiä sekä raatoi myös puolustuksen apuna hyvillä katkoillaan.

Atte Hänninen oli oivalla pelipäällä!

Yhden välipäivän jälkeen JPS matkaa Porvoosen, jossa se kohtaa sarjakärjen Akilleksen.

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 2+0, Otto Töytäri 1+0, Joel Pöntinen 1+0, Arto Smeds 1+0, Mikko Böhm 1+0, Joonas Janhunen 0+1, Niko Herranen 0+1 ja Tuomas Rintala 0+1. mv. Valtonen

Kulmat:    JPS 12      WP-35  7

Jäähyt:     JPS 20min.  WP-35  50min.

Erotuomarit: Tuhkanen - Flink - Pyysing