JPS väänsi pisteet

Nukutun yön jälkeen JPS sai vieraita Porista. Yhden voiton kahdeksasta pelistä saalistanut Narkerä tuli Jyväskylään pisteiden hakuun.

JPS lähti otteluun määrätietoisesti ja otti pelin hallinnan. Heti alkuun pari hyvää paikkaa, josta jälkimmäisestä Atte Hänninen vie kotijoukkueen 1-0 johtoon. JPS jatkoi hyvää otettaan ja loi koko ajan painetta Narukerän maalille. Valitettavasti laukaukset viuhuivat ohi tai Kerä-vahti Joni Rintalan ulottuville. Reilun kahdenkymmenen minuutin pelin jälkeen Mikko Rytkönen ajaa röyhkeästi maalille. Kerän puolustajat kaatavat Rytkösen ja pallo pilkulle. Tällä kertaa "Ryden" laukaus suuntautuu päin Rintalaa. Jakson loppupuolellakin JPS ahdisteli vieraitten maalia tiheään tahtiin, mutta kuin ihmeen kaupalla tauolle lähdettiin 1-0 tilanteessa.

Toinen jakso alkoi siitä mihin ensimmäinen päättyi. Heti alkuun Narukerän puolustaja pelasti pallon maaliviivalta ja perään pallo laitettiin täysin avopaikasta tolppaan. Niinhän se on, että jos et itse tee, niin kaveri tekee. Jari Avellan lyö ja Aatu Valtonen torjuu. Paluupallon käy iskemässä maaliin Jacob Edström. Pari minuuttia myöhemmin Rytkönen vuorostaan sivaltaa tulisesti ja Anssi Hänninen pistää paluupallon verkkoon. JPS painaa päälle kuin yleinen syyttäjä, mutta Narukerä kestää urheasti maalillaan taistelleen ja ansaitusti palkitun Joni Rintalan johdolla. Sitten kulmalyönnin jälkitilanteesta Narukerä saa rangaistuslyönnin, jonka Aleksi Vihtilä pistää sisään varmasti ja tilanne tasan 2-2. JPS jaksaa uskoa omaan peliinsä. Ensin Otto Töytäri lyö voimalla ylärimaan, mutta toisessa "Ode" laski sihtiä piirun verran ja kotijoukkue siirtyi  riemukkaasti 3-2  johtoon vajaa viisi minuuttia ennen pelin loppua. Hiukan ennen päätösvihellystä Tuomas Rintala kiemurtelee vielä mailaviidakon läpi ja pistää pallon vielä nätisti ohi sukunimikaimansa. Näin loppunumerot 4-2 oli valmiit.

JPS ansaitsi voittonsa, muta eipä se tänäänkään aivan helpolla irronnut.  Erittäin laajalla rintamalla raatanut Mikko Rytkönen jäi tällä kertaa maaleitta, mutta kolme syöttöpistettä mies silti saalisti. Hyvin puolustusta johtanut Matti Viitanen arvosteltiin palkintoraadín mielestä kotijoukkueen parhaaksi täysin ansaitusti.

Matti Viitanen "puolustuksen päällikkö"

JPS pisteet: Tuomas Rintala 1+1, Atte Hänninen 1+0, Anssi Hänninen 1+0, Otto Töytäri 1+0 ja Mikko Rytkönen 0+3. mv. Valtonen

Kulmat:  JPS   13     Narukerä   2

Jäähyt:  JPS 30min.  Narukerä 30min.

Erotuomarit: Wallen - Flink - Niiranen