BANDYLIIGA

Viime kauden mitallistit Viitaniemeen!

 Joulut on juhlittu ja tinat valettu. JPS.n bandyliigajoukkuella alkaa ns. härkäviikot, eli  10 päivän sisään pelataan 5 ottelua ja samaan ryppääseen vielä pari peliä ennen MM-taukoa. Lisäksi osa joukkueesta pelaa vielä nuorten Bandyliigaottelut.

 Pistejahdit aloitetaan perjantaina 3.tammikuuta, kun Viitaniemen toiseen päätyyn luistelee viime kauden pronssijoukkue Mikkelin Kampparit. Aina niin rakas Kampparit, joka viime vuosina on pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella lyöneet "punanutut" kättelyssä laulukuoroon joutui syksyllä Suomen Cupin finaalissa yllättäen nöyrtymään Jipsille. Tosin Kamppareilta puuttui silloin monta avainpelaajaa, jotka ovat nyt kokoonpanossa. Kampparit on pelannut sarjan alkupuoliskon suhtkoht odotetusti. Muutaman runkomiehen menetyksistä huolimatta on pisteitä napsittu "maestro" Kimmo Huoteliinin johdolla ihan mukavasti. Sääennuste lupaa loistavaa "bandykeliä", joten puitteet kovalle ja vauhdikkaalle ottelulle on luvassa.

 Nukutun yön jälkeen Viitaniemeen saapuu viime kauden hopeajoukkue Narukerä Porista. Joukkue on aloittanut jälleen tavoilleen uskollisesti heikohkosti ja pistenälkä on ärsytetty äärimmilleen. Joko nyt alkaa tappioton putki, joka johti viime kaudella aina hopeamitalillle saakka. Esa Oksasen paluuta tositoimiin loukkaantumisen jälkeen odotetaan pikapuoliin, ehkä mies nähdään jo Viitaniemessä. Lisäksi "vanha kettu" Janne Väkiparta on tullut valmennuksen avuksi punomaan juonia pistetilin kartuttamiseksi.  Narukerä osoitti jo heräämisen merkkejä, sillä sarjakärki Akilles oli helisemässä viimeksi Porissa. Eli siis "Porin Karhu" on herätetty talviuniltaan ja on ärhäkkäänä käymässä JPS:n kimppuun.

 JPS:n joukkue on saalistanut 7 pelissä 11 pistettä. Viimeksi tapanina kaatui vaikeuksien kautta WP-35, jonka Kampparit kuittasi peräti 11-0. JPS:n peli ei ole vielä ollut oikein uomissaan. Puolustus on onnistunut kohtalaisesti ja Mikko Rytkönen on ratkonut pisteitä, mutta keskikentän ajatukset eivät ole vielä ihan natsanneet. Tulevien pelien sekä tietenkin kovan harjoittelun myötä tämäkin asia saataneen paremmalle tolalle. Pelaajistosta varmuudella puuttuu Varkaudessa kahden ottelun pelikiellon hankkinut Mikko Tammilehto. Pieniä vaivoja tietenkin löytyy ja lopullisen kokoonpanon päävalmentaja Esko Tammilehto marssittaa sitten suoraan jäälle.

 Tervetuloa Viitaniemeen seuraamaan kahta todella jännittävää Bandyliigakamppailua, jossa näet myös vankkumatonta erotuomarityöskentelyä. Molempien otteluiden päätuomarina toimii moninkertainen Vuoden tuomari sekä loisteliaan pitkän kansainvälisenkin uran puhaltanut Kaj Wallen!


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala