BANDYLIIGA

Botnia - JPS 1 - 3 ( 0-3)

Toinen Helsingin peli ja kentän vaihto. Oulunkylän avaralle jäälle, jossa kevyt lumituisku otti joukkueet vastaan. Kaksi tärkeää merkkipaalua sattui tähän peliin. Kokemus ja nuoruus löivät kättä, kun Mikko Rytkönen aloitti kahdensadannen Bandyliigaottelunsa ja Lasse Tammilehto ensimmäisensä.

 Ensimmäinen jaksolla jää oli jonkun aikaa jollainlailla pelattavassa kunnossa. JPS hallitsi peliä ja piti Botnian pois maalipaikoilta. Santeri Laitinen avaa Jipsin maalitilin samoin kuin eilenkin. Nyt läpiajon päätteeksi 0-1. Ville Utti vapauttaa Mikko Rytkösen puolittaiseen läpiajoon ja Ryde pistää tilanteeksi 0-2. Jakson lopulla joutuu Botnian maalivahti Söderling kaatamaan Laitisen. Mikko Rytkönen asettuu lyömään rangaistuslyöntiä. Ryde pistää pilkun "vuorenvarmasti" maalin kattoon ja taukoluvut 0-3 olivat valmiit.

 Pikku lumituísku muuttui jäätäväksi tihkuksi ja jää oli toisella jaksolla todella hankala pelattava. JPS yritti alussa jäätä pitkin, mutta homma oli vaikea. Botnian avausmaali tuli Tuomas Määtän alanurkkalaukauksella. Toisen jakson Jipsin peliä haittasi myös ailahteleva tuomarityöskentely. Jäähyjä sateli lopussa pienestä kosketuksesta ja vastapainoksi jäi kyynärpäähuitaisu Niko Herrasen naaman jäähyttä. Jälleen oli asiaa Jipsin miehellä ensiapuun. JPS puolustus taisteli kahden vajaalla ottelun loppupuoliskolla ja jätti Botnian maalit siihen ainokaiseen.

Kolme pistettä oli pääasia, tyylipisteistä viis; summasi Esko Tammilehto etelän matkaa.

  Mikko Rytkönen

Kahdessadas liigapeli ja pari maalia!

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 2+0, Santeri Laitinen 1+0, Ville Utti 0+1.mv. Valtonen

Kulmat: Botnia 3    JPS 5

Jäähyt: Botnia 35min.  JPS 40min.


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala