BANDYLIIGA

JPS viikonlopun Helsingissä

JPS:n tämän kauden ensimmäisten Bandyliigan vieraspelien suunta on maamme pääkaupunki. Maaottelutauon jälkeen JPS kohtaa lauantaina HIFK:n Kallion tekojäällä. - HIFK on ärsytetty ja täynnä intoa. Kaiken pitää mennä meidän osalta nappiin, mikäli pisteitä aiotaan haalia; enteili päävalmentaja Tammilehto ja povasi tiukkaa sekä kovaa matsia.

 Sunnuntaina JPS kohtaa kaksi viikkoa sitten Viitaniemessä vierailleen Botnian. Tuolloin viime hetken maalilla kaksi pistettä saalistanut JPS on varmasti myös Oulunkylässä tiukan paikan edessä "Määtän klaanin" kanssa.

Kapteeni Smeds valmiina vieraspeleihin

Toivottavasti joukkueen kuviot on selkiintyneet ja tahtotila voittamiseen on viritetty äärimmilleen, sillä nyt aletaan mittaamaan joukkueen kanttia myös henkisellä tasolla.

 Tauon aikana joukkueesta oli moni edustustehtävissä, mutta kohtalaisin pienin vaurioin selvittiin niistä. Vain 23v. MM-kisojen pronssiottelussa norjalaisen lonkkataklauksen uhriksi joutunut Tuomas Rintala joutuu jättämään ainakin tulevan viikonlopun ottelut väliin. Muuten joukkue ainakin tällä hetkellä on pelikelpoisena.

j.k vielä viime hetken loukkaantumisia; Töytäri, Janhunen.


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala