JPS vaikeuksien kautta voittoon!

Ensin tihkusadetta ja sitten lumipyryä. Olosuhteet eivät olleet parhaat mahdolliset, kun JPS sai vierakseen hyvin sarjan aloittaneen Helsingin Botnian. Ensimmäisellä jaksolla vaarallisimmat tilanteet loi Botnia. Pitkät pallot ja välillä luokattomat kotijoukkueen avaussyötöt avasivat maalipaikkoja vierailijoille. JPS:n parhaana palkittu Aatu Valtonen hoiteli tilanteet eleettömän varmasti. Jakson puolivälin jälkeen JPS saa vapaalyönnin pienestä kulmasta. Niko Herranen saa syötön ja pamauttaa JPS:n johtoon 1-0. Pari minuuttia myöhemmin Botnia tasoittaa neljännestä kulmalyönnistään Teemu Määtän toimesta. Botnia piti hyvin kurissa Mikko Rytkösen, tosin useasti sääntöjen vastaisesti. Niistä joistakin olisi varmaan jäähynkin voinut antaa, mutta ei niin ei!

Toista jaksoa oli pelattu vain muutama minuutti, kun Botnialle tuomitaan rangaistuslyönti. JPS-vahti Valtonen torjuu Tuomas Määtän laukauksen upeasti kulmalyönniksi. Viisi minuuttia myöhemmin Mikko Rytkönen punnertaa itsensä mailaviidakon läpi ja vie Jipsin 2-1 johtoon. Jakson puolivälissä Rytkönen saa hyvän syötön Herraselta ja karistaa vartijansa sekä pistää pallon varmasti verkkoon. Botnia lähtee viimeiseen rynnistykseen aikalisänsä jälkeen. Ensin vierailijoitten palkittu,Teemu Määttä onnistuu jälleen kulmalyönnissään ja pari minuuttia myöhemmin sama mies tasoittaa pelin rangaistuslyönnistä. JPS oli kuitenkin päättänyt voittaa pelin. Viisi minuuttia ennen loppua Ville Utti pistää pallon hyvin eteenpäin Tuomas Rintalalle. Tume ajaa päätyyn ja näkee maalille vapaaksi unohdetun Otto Töytärin. Ode pistää pallon verkkoon ja JPS voittaa 4-3.

Ode Töytäri pussitti voittomaalin!

Päävalmentaja Tammilehto antoi taiston tauottua kiitokset joukkueelle punnertamisesta kahteen pisteeseen ja samalla mietti jo seuraavan viikon harjoituskuviota otteiden parantamiseksi.  Sarja jatkuu maaottelutauon vuoksi vasta kahden viikon kuluttua, jolloin JPS matkustaa Helsinkiin HIFK:n ja Botnian vieraaksi.

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 2+0, Niko Herranen 1+1, Otto Töytäri 1+0, Anssi Hänninen 0+1, Atte Hänninen 0+1. mv. Valtonen

Kulmat:   JPS  3     Botnia  7

Jäähyt:   JPS 20 min.  Botnia -

Erotuomarit: Vuorenmaa-Mikkola-Laukkanen