BANDYLIIGA

JPS - Botnia 1.12 ennakkoa

JPS pelaa neljä seuraavaa otteluaan pääkaupungin joukkueita vastaan. Ensin Jyväskylään saapuu Botnia. Sitten 14-15.12 HIFK ja Botnia vieraissa sekä lopuksi ennen joulua 21.12 "Bandyklassikko" JPS-HIFK Viitaniemen "hornankattilassa"

 Botnia on aloittanut kautensa vahvasti kaatamalla vieraissa Narukerän 3-5 ja paikallistaistossa pisteet tasattiin HIFK:n kanssa ottelun päättyessä 1-1. Botnian joukkue on keski-iältään bangyliigan nuorin, mutta potentiaalia  juokkuessa on huima määrä.  Ennen kauden alkua olisi suosikin viittaa tarjottu ottelussa JPS:lle, mutta Botnian vahvat otteet sarjan alussa antaa odottaa sunnuntain ottelusta tasaista kamppailua. JPS:n peli ei ...kulkenut vielä bandyliigan avausviikonloppuna toivotulla tavalla, vaikka ToPV varmasti kaatuikin alun uinuilujen jälkeen. Myös  OLS ottelusta joukkueelle jäi  varmasti vielä parannettavaa.

Pelissä kannattaa seurata Botnian veljeskaksikkoa Tuomas (99) ja Teemu Määttää (6), molemmat on valittu suomen alle 23-v maajoukkueseen MM-kisoihin Venäjälle. JPS:ltä seuraa hienoja torjuntoja avausviikonloppuna esittänyttä Aatu Valtosta (30), sekä  A-maajoukkueen leirille Mikkeliin valittuja  Mikko Rytköstä (7) ja Anssi Hännistä (87). 

 Juonia punovat kentän laidalla myös molemmat maailmanmestarivalmentajat, kotijoukkueen Esko Tammilehto ja Botnian Esa Määttä.

Tule kannustaan punaiset voittoon sekä seuraamaan onko Jipsi hionut kuviot kuntoon ennen maajoukkuetaukoa.

HUOMAA NORMAALISTA POIKKEAVA ALKAMISAIKA KLO 14.00


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala