JPS - OLS 4 -7

Tämän vuotiseen Bandyliigan avaukseen JPS oli saanut vierakseen vahvistuneen OLS:n. Kenttämestarit olivat saaneet uusitun Viitaniemen tekojään loistavaan kuntoon ja yleisöäkin oli tullut paikalle kiitettävästi. Puitteet hyvälle ottelulle olivat todella mahtavat!

JPS aloitti maalinteon, kun hyvän kuvion päätteeksi pelattiin avopaikka Otto Töytärille, joka pisti pallon varmasti verkkoon Atte Hännisen toimiessa viimeisenä syöttäjänä. OLS kuittasi heti seuraavalla minuutilla. Purkupallo hiukan epäonnistui ja OLS käytti tilanteen hienosti hyödykseen , JPS-kasvatti Ilari Nikulan toimiessa viimeistelijänä. Tämän jälkeen peli aaltoili ja molempien joukkueiden karvaus toimi. Sitten ottelun linjaan nähden mitäänsanomaton virhe ja rangaistuslyönti. Päätuomarin näyttäessä, että rike tapahtui rajan ulkopuolella, käänsi linjuri tuomion kuitenkin rankkariksi. Samuli Koivuniemi tälläsi pallon varmasti ylänurkkaan. Neljä minuuttia myöhemmin lyö Tommi Pikkuhookana helpohkon kulmalyönnin, joka ui JPS-verkkoon. Mikko Rytkönen kaventaa hetkeä myöhemmin kulmalyönnistä 2-3. Petri Paasovaara vie vieraat jälleen kahden maalin karkumatkalle. Atte Hänninen lyö kulmasta jälleen kavennuksen 3-4. Santeri Laitinen saa irtopallon ja tällää hienosti pelin tasalukemiin ennen taukovihellystä.

Toinen jakso alkoi tarkalla puolustamisella. OLS tukki hyvin keskialueen ja oli todella agressiivinen kaksinkamppailuissa. OLS käytti häikeilemättä tuomarilinjan hyväkseen. Mailaanlyönnit ja pikkuvilpit rikkoivat täysin JPS:n hyökkäykset jäätä pitkin. Ilmapallot taas OLS-puolustus siivosi totutulla varmuudella. Peli eteni aina toisen jakson puoleen väliin, kun OLS:n parhaana palkittu Ilari Nikula lyö hienon kulmalyönnin. Koivuniemen ja Atte Lämsän läpiajot kruunasivat OLS-juhlat.

JPS oli aika-ajoin aseeton OLS:n kovan karvauksen ja luistelun edessä. JPS:n muutamat paikat hoiteli tyylikkäästi alati vaarallisia heittoja nakellut OLS-vahti Pertti Virtanen. JPS:n palkittu oli libero Matti Viitanen.

Huomenna sarja jatkuu ja Viitaniemeen saapuu myös vahvistunut Tornion Palloveikot. Ottelu alkaa klo 13. Tervetuloa!

JPS pisteet: Atte Hänninen 1+1, Otto Töytäri 1+0, Mikko Rytkönen 1+0, Santeri Laitinen 1+0, Arto Smeds 0+1 ja Niko Herranen 0+1. MV. Valtonen

Kulmat:  JPS   8     OLS  8

Jäähyt:  JPS 10 min.   OLS 15min.

Erotuomarit: Tuhkanen - Flink - Buure