JPS Suomen Cupin-finaaliin!!

Alkulohkon viimeissä ottelussa JPS sai vastaansa viime kauden hopeajoukkueen, joka tuli Varkauteen hiukan juniorivoimin. Muutama avainpelaaja on loukkaantuneena tai pelasi toipilaana.

JPS laittoi heti höyryn päälle,  jään ollessa vielä aika hyväkuntoinen. Avausmaalia saatiin odottaa kuitenkin aina pelin 13. minuutille. Turnauksen ensimmäistä ottelua pelannut Miika Putkonen kiitti luottamuksesta ja pisti pallon Kerän maalin kattoon, Hännisen Anssin esityöstä. Sitten JPS siirtyi 0-2 johtoon Ville Utin tahtomaalilla. Santeri Laitinen oli jälleen kokoonpanossa ja jatkoi siitä mihin Veiterä pelissä jäi. Kaksi maalia ja JPS oli puoliajalla 0-4 johdossa.

Toisella jaksolla Utti teki pelin toisen maalinsa ja Laitinen kolmannensa. Jaksoa haittasi alkanut vesisade sekä pelin ratkeaminen ensimmäisen 20min. aikana. JPS:n karvauspeli toimi ja paine vastustajan virheisiin oli kova. Nämä virheet JPS hyödynsi ja marssi Suomen Cupin-finaaliin selvin 0-6 lukemin. JPS:n maalissa Ville-Matias Lammi hoiteli muutamat Narukerän tilanteet varmasti ja pelasi hienosti nollapelin.

Vilkku piti Kerän nollilla!

Pisteet: Santeri Laitinen 3+1, Ville Utti 2+0, Miika Putkonen 1+0, Anssi Hänninen 0+1, Mikko Böhm 0+1, Mikko Rytkönen 0+1 ja Tuomas Rintala 0+1. mv. Lammi

Kulmat:  Narukerä  4   JPS   2

Jäähyt: Narukerä 12 min. JPS 6min.