JPS voiton päässä Cup-finaalista

Toisessa lohkon ottelussaan JPS kohtasi Porvoon Akilleksen. Antti Parviaisen luotsamaa  miehistöä on povattu Bandyliigan kärkikahinoihin.

Ottelun alku oli äärimmäisen tarkkaa puolustamista. Molemmat kyttäsivät toistensa virheitä. Akilles nosteli vaarallisesti palloja linjan taakse ja siitä tuli ensimmäinen Rasmus Lindqvistin läpiajo, jonka kuitenkin Aatu Valtonen torjui loistavasti. Hiukan sen jälkeen JPS saa rangaistuslyönnin, jonka Mikko Rytkönen lyö varmasti verkkoon. Mikko Böhm vie JPS:n jo 2-0 johtoon  Rytkösen syötöstä. Heti perään Lindqvist onnistuu läpiajossaan hiukan paitsiolta haiskahteneesta tilanteesta.  Pari minuuttia ja Ville Utti täräyttää hyvän karvauksen jälkeen pallon aivan Akilleksen maaliin yläkulmaan. Seuraavalla minuutilla Akilles saa vaparin, joka pelataan nopeasti Lindqvistille. Rasmus kaventaa, JPS:n hiukan haukotellessa taukotilanteeksi 3-2.

Toista jaksoa oli pelattu yhdeksän minuuttia, kun Tuomas Rintala vie Böhmin syötöstä JPS:n 4-2 johtoon. 44min. kohdalla Akilleksen "maalihai" Lindqvist kaventaa rangaistuslyönnistä lukemiin 4-3. Tilannetta edelsi turha pallon menetys, josta joutui JPS-puolustus rikkomaan. Heti perään "Snake" Rintala haistaa Akilleksen puolustuksen poikkisyötön ja pistää tilanteeksi 5-3. Toinen jakso oli varsin rikkonainen, sillä erotuomari Mård innostui puhaltamaan Jipsille peräti viisi jäähyä. Ainakin kaksi käsittämätöntä puhallusta tuli siitä kun Kämärin tuuli ujelti vahingossa erotuomarin pillin läpi. Jäähyn arvoisia rikkeitä niistä ei kyllä löytynyt.

Akilles oli todella vaarallisesti hyökkäävä joukkue ja JPS-puolustus oli  helisemässä, kestäen kuitenkin suhteellisen hienosti läpi ottelun.

Rintalan vuoro taituroida pari maalia!

Päävalmentaja Tammilehto kiitteli joukkuetta kovasta asenteesta ja suuntasi katseensa jo tuleviin otteluihin. JPS kohtaa sunnuntain aamuottelussa Narukerän ja voitolla Jipsi taistelisi iltapäivällä Cup-kannusta!

Pisteet: Tuomas Rintala 2+0, Mikko Rytkönen 1+1, Mikko Böhm 1+1, Ville Utti 1+0. mv. Valtonen

Kulmat: JPS 2        Akilles 2

Jäähyt: JPS 30min. Akilles 6min.