Suomen Cup alkoi voitolla Veiterästä

JPS:n alkulohkon avausottelun vastustaja tuli Lappeenrannasta. Viime kausina vain lähes tasapelejä pelanneet joukkueet JPS ja Veiterä aloittivat B-lohkon ottelut Varkauden Kämärillä. Suomen Cupin turnauksessa otteluajat ovat 2 x 30 min.

JPS aloitti ottelun railakkaasti! Ottelusihteeri ehti tuskin istumaan, kun pallo oli Veiterän maalissa. Maalin viimeisteli Mikko Böhm. Syötön antoi Mikko Rytkönen hyvän haltuunoton jälkeen maalivahti Valtosen pitkästä heitosta. 13min ja Atte Hänninen lyö pitkän kuljetuksen päätteeksi 0-2. Veiterä kaventaa heti perään tilanteeksi 1-2. Jakson lopussa Ville Utti tarjoilee täysin avopaikan Santeri Laitiselle, joka pussittaa vuoren varmasti 1-3.

Toisen jakson alkuun Laitinen pistää kulmalyönnin reboundin sisään ja 39min. kohdalla Rytkönen tarjoilee jälleen avopaikan Utille, joka ei erehdy. JPS painoi päälle, mutta lisämaaleja ei loistavistakaan paikoista saatu aikaiseksi. Veiterä sen sijaan käytti muutamat paikkansa tehokkaasti. Pienen onnenkantamoisen avustuksella Joonas Peuhkuri kaventaa 2-5 ja heti perään lyö Verhelä vastustamattoman kulmalyönnin. Näin enempää maaleja ei sitten tullutkaan ja JPS korjasi voiton 3-5.

Laitinen pussitti kaksi!

Pisteet: Santeri Laitinen 2+0, Ville Utti 1+1, Mikko Rytkönen 0+2, Atte Hänninen 1+0, Mikko Böhm 1+0, Arto Smeds 0+1 ja Anssi Hänninen 0+1. mv. Valtonen

Kulmat: Veiterä 2   JPS 4

Jäähyt: Veiterä 9min. JPS 6min.