Stabaek - JPS 5-6 r.l 3-3 (0-1)

JPS:n viimeinen turnausottelu oli pronssiottelu Norjan moninkertaista mestaria Stabaek Bandya vastaan. Tuomas Rintalan pelit  jäi kolmeen perjantaina käytyyn otteluun pienien jalkavaivojen vuoksi, mutta muuten lähdettiin taistoon kovaa taisteluhenkeä uhkuen!

Ensimmäinen jakso oli tarkkaa puolustamista molemmilta joukkueilta! JPS sai kuitenkin jakson ainokaisen osuman, Santeri Laitisen viimeistellessä Atte Hännisen syötön.

Toinen jakso alkoi JPS:n jäähyillessä. Stabaek sai rangaistuslyönninkin, epäonnistuen kuitenkin siinä. JPS:n pelatessa vajaalla Mikko Rytkönen vie Jipsin jo 0-2 johtoon. Stabaek alkaa kuitenkin kovan takaa-ajon, joka tuottaa JPS:n jäähyn aikana heti 1-2 kavennuksen. Sitten Jipsille koittaa mustahetki. Stabaek latoo kaksi maalia kolmeen minuuttiin ja on viemässä voittoa. Elli Tammilehto ottaa aikalisän ja pian sen jälkeen JPS:n Ville Utti tasoittaa riemukkaasti ottelun. Paikallisten mielestä turnauksen paras ottelu päättyi siis 3-3 ja edessä oli rangaistuslyöntikilpailu.

JPS pisteet: Atte Hänninen 0+2, Mikko Rytkönen 1+0, Santeri Laitinen 1+0, Ville Utti 1+0. MV: Valtonen

Kulmat: Stabaek  1      JPS 2

Jäähyt: Stabaek 12 min  JPS 24 min.

JPS VOITTI TURNAUSPRONSSIA!

Rankkarikisassa maalivahti Valtonen torjui kaksi rankkaria yhden mennessä ohi. Töytäri ampui Norjan maalivahdin käsiin ja Smeds ampui yli. Rytkönen, Böhm ja Laitinen onnistuivat!