BANDYLIIGA

Falu BS - JPS 1 - 4 (1-2)

Pitkän ja raskaan perjantain jälkeen koitti uusi päivä. JPS sai vastaansa Falu BS:n. Tuomas Rintala joutui jättämään ottelun väliin pienten jalkaongelmien vuoksi. Katsotaan estääkö vaivat myös turnauksen loputkin ottelut.

JPS lähti kuitenkin sisuuntuneena iltayön pisteen menetyksestä johtuen uuteen otteluun. Kamppari-kasvatti Santeri Laitinen avaa maalitilinsä punaisessa paidassa. Maalin syötti Mikko Rytkönen. Falu BS tasoittaa hiukan helpon oloisesti 1-1. Tämän jälkeen maalivahti Valtonen esitti pari paraatipelastusta ja jakson lopuksi  Mikko Rytkönen vie Jipsin taukojohtoon 1-2, Atte Hännisen syötöstä!

Ryden johdolla voittoon!

Toinen jakso alkoi kovalla "punaryminällä". Joonas Janhunen tuikkaa tilanteeksi 1-3 ja ottelun hahmo Mikko Rytkönen lataa tilanteeksi 1-4. Näin ottelu oli tapauteltu ja pelin loppuosa meni hiukan jäähyilyksi!      - Puolustuspelaaminen onnistui koko joukkueelta aika hyvin, kertoili päävalmentaja tuoreltaan taiston tauottua.

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 2+1, Santeri Laitinen 1+0, Joonas Janhunen 1+0, Atte Hänninen 0+1 ja Anssi Hänninen 0+1. MV: Valtonen

Kulmat:   Falu BS  2      JPS 1

Jäähyt:   Falu BS 18min. JPS 24 min.