JPS - Tranås 2 - 3 (1-2)

Tuntia ennen ottelua alkua Rättvikiin saapunut JPS aloitti pirteästi jo kuusi harjoitusottelua tänä syksynä pelannutta Tranåsia vastaan, vaikka takana oli juuri neljän tunnin bussimatka.  Reilun kolmen minuutin pelin jälkeen Mikko Rytkönen vie JPS:n johtoon kulman jälkitilanteesta. Noin vartin kohdalla Tranås sai rangaistuslyönnin, kun maalivahti Valtonen rikkoi sääntöjen vastaisesti läpi päässyttä hyökkääjää! Muutama minuutti tasoituksesta Tranås siirtyi 1-2 johtoon!

Toista jaksoa pelattiin tasaisesti, JPS:n hallitessa hiukan kenttätapahtumia. Tranås sai toisen rankkarin ja Lars Lindh toimitti toisen kerran pallon varmasti verkkoon! 54min. kohdalla Atte Hänninen kaventaa 2-3 Tuomas Rintalan syötöstä! Tasoitusmaalia ei hyvistä yrityksistä huolmiatta syntynyt ja Tranås vei ottelun 2-3.

- Tiukka ja hyvävauhtinen peli ; kommentoi tuoreltaan päävalmentaja Tammilehto! -Peli-ilme oli taisteleva, mutta syöttöjen laadussa on vielä paljon parantamisen varaa. Ensimmäiseksi ison kentän tapahtumaksi paljon positiivista, jatkoi Elli.

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 1+0, Atte Hänninen 1+0, Arto Smeds 0+1 ja Tuomas Rintala 0+1. MV: Valtonen

Kulmat: JPS  4    Tranås 3

Jäähyt: JPS 18 min. Tranås 18 min.