BANDYLIIGA

JPS:n uusimmat pelaajat!

Opiskelut toivat vielä kolme pelaajaa JPS:n bandyliigan harjoitusrinkiin!  Ville Utti (Veiterä), Santeri Laitinen (Kampparit) ja Joel Pöntinen (Veiterä) tavoittelevat peliaikaa Bandyliigasta nyt  JPS:n punapaidoissa.

 Meriiteiltään tällä viikolla 21 vuotta täyttävä Ville Utti on varmasti mitat täyttävä pelimies.  Syyskuun alun 23v. Ruotsi-maaotteluihin valittu Utti on pelannut   2B, 10N 5P ja 2 J maaottelua Suomi-paidassa.  Bandyliigassa 12-13  Ville pelasi kaikki Veiterän 18+2 ottelua, saldonaan 7+9.

  Ville Utti

- Uusi ympäristö ja uudet joukkuekaverit  tuo positiivista uutta haastetta, vaikka Elli ja muutama tuttu pelikaveri entuudestaan olikin. Opiskelun ja pelaamisen suhteen on Jyväskylässä  hyvät puitteet kehittyä pelaajana. Joukkueessa on hyvä henki päällä ja odottavaisin mielin kohti tulevaa kautta, kommentoi Utti siirtymistään JPS:n riveihin.

-Lappeenrannan Veiterän kasvatti, kaikki nuorisomaajoukkueet läpikäynyt, tällä hetkellä 23v. maajoukkueen vakiokalustoa.  Hyvä urheilija,  hyvä joukkuepelaaja, potentiaalia tulevaisuudessa A-maajoukkueeseen, kehui päävalmentaja Tammilehto uusimpaa  pelaajaansa.

 

 Mikkelin nuorisokaartista suuntasi luistimensa kärjet Jyväskylään Santeri Laitinen 20v. Junnumaaotteluita on kertynyt 5 N, 2 P ja 4 J. Viime kauden bandyliigassa Santeri esiintyi 11 runkosarjan ottelussa ja 5 jatko-ottelussa.  Pistesaldo näytti 5+0 ja kauden 11-12 Suomen Mestaruus sai jatkoa viime kauden pronssista.

 Santeri Laitinen

-Positiivisin ja odottavaisin mielin muutettu Jyväskylään. Koossa on potentiaalinen joukkue, joka on sekoitus nuoruuden intoa sekä kokemusta. Omana tavoitteena on kehittyä pelaajana ja vakiinnuttaa paikka pelaavassa kokoonpanossa,  kertoili  Laitinen siirrostaan!

Esko Tammilehdon analyysi Santerista: - Mikkelin Kamppareiden kasvatti, vielä A-juniori-ikäinen   kärkipelaaja. Juonikas, hyvä pallollinen pelaaja, kaipaa halua ja terävyyttä pallottomaan peliin (puolustuspelaamiseen) mutta mahdollisuudet nousta muutaman vuoden sisällä liigan huippuhyökkääjiin.

 

 Joel Pöntinen 21v. harjoittelee myös liigajoukkueen mukana. Veiterässä viime kaudella kuusi ottelua ja yhden maalin tehnyt Pöntinen on pelannut 2 J-maaottelua.    

 Joel Pöntinen

   Eskon mietteet: - Lappeeenrannan Veiterän  kasvatti. Muutamien vuosien takainen P15 maajoukkueen pelaaja. Tuo leveyttä keskialueen pelaajistoon

 

 


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala