BANDYLIIGA

Bandyliigan City-leiri 1.

Bandyliigan City-leiri 1 pidettiin viime lauantaina! Joukkue oli kahta poissaoloa lukuun ottamatta kokonaisuudessaan paikalla.  Päivä alkoi jääharjoituksilla, jossa päävalmentaja oli jakanut  harjoitusryhmän (24+2mv.) neljään osaan.   Joukkueet pelasivat turnauksen, jonka pisteet laskettiin mukaan myös iltapäivän yleisurheiluihin.  Muutamat nopeat tilanteet aiheuttivat tulkintoja, mutta ne katseltiin videolta yhteisymmärryksessä jälkeenpäin. Joukkuekilpailu oli siis alkanut kovalla sykkeellä.  Ruokailun jälkeen siirryttiin Vaajakosken urheilukentälle, jossa pidettiin ensin palaveri! Yleisurheilut pääsivät pian vauhtiin, mutta alkuverryttelyssä tuli jo pieni takaisku yhden pelaajan loukattua nilkkaansa. Onneksi vamma ei ollut kovin vakava, mutta varamies joutui paikkamaan päivän suoritukset!

Ensimmäisenä  lajina oli  60m aitajuoksu. Uusin JPS-kasvo Ville Utti pitkine jalkoinen harppoi aitojen yli vauhdikkaimin ajalla 8,99. Toiseksi sijouttui Niko Herranen ja pronssille ylsi Arto Smeds.

Aitajuoksua odotellessa!

Toisena lajina oli ns. bandy-juoksu, jossa juostiin etuperin ja takaperin pallon ollessa ilmassa koko ajan mailaa apuna käyttäen. Tulevan liikunnanopettajan  Arto Smedsin tekniikka oli hiotunut huippuunsa ja pallo oli hyvin hallinnassa. Tume Rintala tikkasi toiseksi ja kolmas oli Ville Utti.

Bandyjuoksun lähtöpaikka!

Kolmas laji oli mielenkiintoinen kuulantyöntö. Sovelluksena oli että naisten kuulaa työnnettiin molemmilla käsillä ja yhteenlaskettu metrimäärä oli lopullinen tulos. Smeds jatkoi voittoputkeaan yhteistuloksella 25.44. Hopeaa otti Valtosen Aatu ja Mikko Rytkönen oli kolmas.

Kuulantyöntöryhmä vauhdissa!

Neljäntenä oli vuorossa keihäänheitto. Naisten keihästä paiskasi Rytkösen Mikko omille luvuille. Pisteenä horisonttiin lähtenyt keppi tavoitti Vaajakosken hienon nurmipinnan  44 metrin ja 52 senttimetrin luona! Smeds oli jälleen toto-kolmikossa ja Anssi Hänninen ylsi kolmanneksi.

Kauas keihäs lentää!

Viides laji oli jälleen Rytkösen Mikon heiniä.  Pituutta  ”Ryde” loikkasi puolihuolimattomasti 5.60m. Utti ponkaisi toiseksi ja Hännisen Anssi kolmanneksi!

Molemmat hyppypaikat täynnä!

Päätöslajina oli perinteeksi nouseva ”Jipsin maili”. 1609m taivalsi rivakimmin Utin Ville. Ajallaan 5,35 Ville jätti toiseksi Janhusen Joonaksen.  Maalikameran kuvassa kolmannen paikan pokkasi Herrasen Niko.

Mailin toinen erä lähtökuopissa!

Henkilökohtaisen kilpailun voitti ylivoimaisesti Arto Smeds, ollen joka lajissa viiden joukossa. Hopeaa otti Niko Herranen vaikkei  ottanut yhtään lajivoittoa. Pronssille pinkoi Ville Utti lähinnä nopeitten jalkojensa avittamana. Seuraavat sijat menivät tiukassa taistossa Rydelle, Tumelle ja Janhusen Joonakselle!

Joukkuekilpailu johon laskettiin myös aamun jääpallopelit vei nimiinsä Montsegorskin tiimi.  Joukkueessa taisteli Tume Rintala, Niko Herranen, Mikko Tammilehto, Tuke Penttinen, Pera Pennanen, Santeri Laitinen sekä varamiehenä Aatu Valtonen.

Päivä oli aurinkoinen ja mieleenpainuva. Mainittakoon että 60v. sarjan, JPS:n kunniapuheenjohtaja, Inni Viitanen kipitti 60m ilman aitoja alle yhdeksän sekunnin. Kiitokset suuntautuu myös  ahkerille huoltajille/mittamiehille,  Sepille, Ekille ja Swägälle!  Päivän hiet  putsattiiin heti palkintojen jaon jälkeen saunomalla ja tiukoilla jälkipeleillä jatkettiin kaunista kesäiltaa.

Kuvamateriaalia työstetään ja pyritään saamaan esille piakkoin!


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala