BANDYLIIGA

Uusia sopimuksia!

Yksi paluumuutto lisää ja yksi opiskelumuutto!

Atte Hänninen 28v. palaa kasvattajaseuraansa  (JPS) kolmen ja puolen kauden mittaiselta etelään suuntautuneelta reissultaan. Sopimus on mallia 1+1.  HIFK:ssä  kolme  Suomen Mestaruutta ja yhden pronssin  pokkailut  Hänninen pelasi viime kaudella  24 ottelua, josta  sivutukena keräsi tehot  3+5 ja  maaotteluita on tilillä 6 N ja 4 P.  Kovan luokan taistelijana ja erinomaisena joukkuepelaajana tunnettu Hänninen tuo lisää johtajuutta sekä esimerkillisyyttä uudistuneeseen  Jipsiin.

 

-On ollut monena vuonna puhetta vanhojen  pelikavereiden  kanssa että olisi mukava pelata vielä  Jipsissä  yhdessä.;  valottaa  Atte paluutaan ja jatkaa;  -Olen  jo harjoitellut  JPS:n mukana ja joukkueessa on todella positiivinen tekemisen meininki ja hyvä joukkuehenki. Uskon että meillä on myös pitkästä aikaa hyvät  mahdollisuudet  haastaa  jopa liigan  kärkijoukkueitakin.  

 

Joonas Hjelt  20v. saapuu opiskelemaan Jyväskylään Lappeenrannasta  1+1 sopimuksella.  Kovan Veiterän juniorikoulun läpikäynyt Hjelt pelasi viimekaudella 16 ottelua Bandyliigassa ja alakerran pelaajana tehot olivat 0+3. Maaotteluita kertynyt; 4 N, 5 P ja 2 J. Monta junioriluokkien mitalia pokannut Joonas aikoo lunastaa paikkaansa  JPS:n  bandyliigaryhmästä  ja kehittyä edelleen jääpalloilijana.

-Hyvillä ja odottavaisilla mielin Jyväskylään, uusi joukkue ja kaupunki sekä uudet haasteet. Jipsillä erinomainen tilanne: Elli tullut  puikkoihin ja saatu kovia paluumuuttajia riveihin. Itseäni auttaa vielä se, että Elli on tuttu junnuvuosilta valmentajana, kertoo Joonas.  –Tavoitteenani  ensi kaudelle on  vakiinnuttaa paikka joukkueessa ja tottua uuteen pelisysteemiin sekä sitä kautta auttaa joukkuetta. Lisäksi haluan  kehittyä myös yksilönä,  Jyväskylässä on nyt siihenkin  hyvät mahdollisuudet, sanaili Hjelt omia ajatuksiaan siirrostaan pikahaastattelun lopuksi.

Päävalmentaja Tammilehto analysoi lyhyesti uusia pelaajiaan;

Atte Hänninen -  mukava saada JPS-henkinen oma kasvatti takaisin. Liigan sivutukieliittiä; urheilullinen ja hyvä joukkuepelaaja. Voisi ottaa henkilökohtaiseksi tavoitteekseen vaikka A-maajoukkueeseen nousun!

Joonas Hjelt - Olen valmentanut Joonasta poikien maajoukkueessa. Hyvä luistelu ja perustaidot. Toivottavasti opiskelut pitävät miehen useamman kauden JPS:ssä ja Joonas nousisi pelaajana vielä uudelle tasolle.

 LISÄÄ JOUKKUEEN KUULUMISIA!

JPS bandyliigajoukkueen harjoitusringissä on tällä hetkellä 26 pelaajaa , joilla kuudellatoista on sopimus. Viimeisin sopimukseen nimensä  raapustanut on  Arto Smeds.   JPS:n  luottopuolustajaksi parin viime kauden aikana noussut  Smeds on  päättänyt jatkaa uraansa Jyväskylässä.  Treeneissä painaa mukana, nuorempana myös jääpalloakin pelannut,  mutta lätkäkaukaloissa mainetta niittänyt Pirkka Lahtinen. On mielenkiintoista nähdä miten Pirkan kuviot toimii isolla kentällä.  Jotakin pientä liikehdintää saattaa olla vielä ilmassa harjoitusringin suhteen.  Pitkästä  aikaa  kilpailu pelipaikoista on kovaa, mutta tervettä!  Suurin osa nuorten bandyliigajoukkueesta  harjoittelee miesten joukkueen mukana ja näin saa hyvää kokemusta tulevaa omaa sarjaansa varten. Samalla lahjakkaimmat heistä kärkkyvät paikkaa miestenkin peleihin! Toistaiseksi viime kauden joukkueesta on pois vain pääkaupunkiseudulle suunnannut Joni Vuopio.


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala