BANDYLIIGA

Kampparit jatkoon odotetusti!

JPS yritti sekoittaa Kamppereiden vauhtipeliä, mutta alku lupasi aivan muuta. Asenteen koppiin jättänyt kotijoukkue kaivoi pallon maalistaan jo ottelun toisella minuutilla.Kamppareitten ensimmäisestä hyökkäyksestä Joonas Kakriainen oli salamamaalin tekijä. 7min. kohdalla sama mies iskee kulmalyönnistä 0-2. Peliä oli pelattu 20min. ja vieraat johtivat jo 0-3, Kimmo Huotelin onnistuessa kulmalyönnissään. Sillgren otti aikalisän ja herätteli joukkuetta ja kenttäpeli tasaantui, mutta aika rauhassa sai Kamppari-vahti Kyllönen venytellä maalillaan! Juuri ennen taukoa käy Huotelin tekaisemassa puoliaikanumeroiksi 0-4!

Toista jaksoa oli pelattu 3min., kun JPS:n puolustus oli torjunut Kamppari-hyökkäyksen! Purkupallo lähti hiukan hitaasti ja väkkärä Antti Laine nappaa pallon ja lyö ylänurkkaan! Pari minuuttiia myöhemmin avaa kotijoukkue maalitilinsä. Joonas Janhunen syöttää laidasta maalin eteen ja Otto Töytäri paukauttaa ohi vieraiden palkitun Kimmo Kyllösen. Toisella jaksolla JPS sai aikaan muutamia tilanteita sekä neljä kulmalyöntiä, mutta Kyllönen hoiteli tilanteet varmasti. Huotelin ja Lasse Kyllönen vie vieraat jo 1-7 johtoon, ennenkuin viisi minuuttia ennen loppua JPS saa toisen maalinsa. JPS-palkittu, jalkavainen Tuomas Rintala tuo pallon hyvin ylös. Tume kadottaa pallokontrollin, mutta toisen pelinsä tällä kaudella pelannut Mikko Böhm merkauttaa nimensä tämänkin kauden maalitilastoihin, lyöden irtopallon verkkoon!

Kampparit oli selvästi parempi, eikä JPS pystynyt kuin aika ajoin tasapäiseen vastukseen. Usko ja tahto katosivat alun nopeisiin Kampparimaaleihin. JPS vetäytyy nuolemaan haavojaan ja huilamaan ennen uuden harjoittelukauden alkua. Kamppari-juna jatkaa puksuttamista kohti Suomen mestaruuden uusintaa.

JPS pisteet: Otto Töytäri 1+0, Mikko Böhm 1+0, Joonas Janhunen 0+1. mv. Valtonen

Kulmat:   JPS  5         Kampparit  10

Jäähyt:    JPS 40min. Kampparit 20min.