HIFK - JPS 7 - 4 (2-3)

Lisämiehitystä ei Helsinkiin saatu. Vajaalla miehityksellä lähdettiin taistoon! Eronen oli pelikunnossa, mutta Sillgren ja lauantain ottelun loppuhetkillä tällin polveensa saanut Niko Herranen olivat poissa! Varamaalivahti Ville-Matias Lammi esiintyi kenttäpelaajana!

Lumisade haittasi jäässä pelaamista koko ottelun ajan! JPS aloitti maalinteon 10min kohdalla. Sampsa Purhonen yllätti suoraan vaparista HÍFK:n maalilla pelanneen Niko Laakson. Jakson puolivälissä vieraat siirtyvät 0-2 johtoon. B-junnu Aleksi Lamminmäki syöttää ja Joni Vuopio polkee läpiajoon! Vupi pistää pallon varmasti verkkoon! 32min. ja HIFK:n rangaistuslyönti. Aatu Valtonen torjuu Mutikaisen vedon ja venyy vielä rebound-torjuntaankin. Pari minuuttia myöhemmin Eetu Karhunen avaa kotijoukkueen maalitilin. Jakson lopppupuolella Arto Smeds lyö vaparista Jipsin jo 1-3 johtoon. HIFK kuittaa harmittavasti taukotilanteeksi 2-3 Pallo muuttaa suuntaa puolustajan jalasta ja näin oli Tomi Tastenin ensimmäinen maali illan neljästä nähnyt päivänvalon!

HIFK vaihtaa maalin suullle Huberin ja lähtee ryminällä liikkelle. Toisen jakson alkuun jää oli pelattava vajaa kymmenen minuuttia. Tänä aikana Jipsin oman pään virheistä rankaisi Tomi Tasten kahdesti siirtäen kotijoukkueen 4-3 johtoon. Arto Smeds tasoittaa rangaistuslyönnistä tilanteeksi 4-4. Tilannetta edelsi Vuopion hyvä nousu. HIFK puolustus joutui rikkomaan Vupia rankkarin arvoisesti. Pari minuuttia myöhemmin Aku Ojanen vie HIFK:n 5-4 johtoon niinikään rangaistuslyönnistä . Sama mies lyö hiukan myöhemmin rankkarin ohi maalin! Tasten ja Jari Hyttinen tekevät vielä maalit mieheen ja lopppunumerot 7-4 olivat  valmiit!

Arto Smedsillä kahden maalin iltapäivä!

Yhdellä vaihtomiehellä harvoin pärjätään. Tänäänkin toinen puoliaika oli hiukan väsynyttä, joka näkyi  jalan liikkeen harvenemisella. Taistelun puutteesta ei tällä kertaa voinut Jipsiä syyttää.Nyt vain miehiä sairastuvalta kehiin! Näin saadaan loppukevääksi vielä runkosarjan jälkeisiäkin pelejä!

JPS pisteet: Arto Smeds 2+0, Joni Vuopio 1+1, Sampsa Purhonen 1+0 ja Aleksi Lamminmäki 0+1.

Kulmat:  HIFK   9    JPS    3

Jäähyt:   HIFK  -      JPS   40min.