Narukerä murskasi siipirikkoisen JPS:n

JPS joutui lähtemään etelän reissulle vajaalla miehityksellä! Viisi normaalikokoonpanon miestä oli poissa! Loukkaantumiset vaivaavat tällä hetkellä ja päävalmentaja Sillgrenkin joutui pukemaan peliasun ylleen. Pari B-junnua saatiin lainaksi, vaikka heilläkin on tärkeät ottelut viikonloppuna. Näin saatiin kolme vaihtomiestä kasaan ja suunta kohti Poria!

Eipä vastoinkäymiset tähän jäänyt! Puolustaja Eronen sai lievän aivotärähdyksen alkulämmittelyssä ja Mika Sillgrenin olkapää meni  jo viiden minuutin pelin jälkeen sairaalakuntoon! Näin oli jäljellä kokonaista yksi vaihtopelaaja! Pari jäähyä alkuun ja Narukerä menee 2-0 johtoon Oksasen ja Mustosen maaleilla! Otto Töytäri kaventaa tilanteeksi 2-1 Joni Vuopion syötöstä vain puoli minuuttia siitä kun Narukerä oli tehnyt toisen maalinsa! Narukerä jatkoi vahvaa otettaan ja siirtyi jo 4-1 johtoon. Jakson lopulla Arto Smeds kaventaa 4-2 kulmalyönnistä.

Toisen jakson alkuun teki Narukerä kaksi maalia ja peli oli taputeltu! Vierasjoukkueen mieleenkiinto lopahti ja samalla Narukerä sai tehdä kentällä mitä tahtoi! Miesvartionti omalla maalilla oli olematonta ja Narukerä mätti maalin edestä osumia. Kerän tehoikkain oli neljä maalia viimeistellyt Jaakko Niemi. Lopussa sai peliaikaa myös kakkosveskari Ville-Matias Lammi, joka torjui rangaistuslyönninkin! Paluupallosta kuitenkin Kerä teki siitäkin maalin! Pelin lopussa pari kolhua lisää, joten huomisen Helsingin pelin on kokoonpanossa tekemistä!

JPS pisteet: Otto Töytäri 1+0, Arto Smeds 1+0, Joni Vuopio 0+1 ja Jaakko Liukkonen 0+1!

Jäähyt:  Narukerä 10min.    JPS  40min.

Kulmat: Narukerä  9            JPS 4