Poikamme maailmalla: alle 15v MM Kirovissa

Venäjän Kirovissa pelattiin alle 15-vuoriaiden jääpallon MM-turnaus 8.-10. helmikuuta 2008.

Suomi sijoittui turnauksessa pronssille.

Jipsistä mukana ovat Samuli Paananen, Mikko Tammilehto, Verneri Kinnunen ja Joni Vuopio

Финляндия – , № 5 Самули Паананен,  № 7 Микко Таммилехто, № 8 Йони Вуопио, № 10 Вернери Киннунен,

* katsojia 6600 !!

* kuulemma kovaa peliä...  Puoliajalla vielä vai 1-0, mutta toisen jakson puolivälisää oli musta hetki, jolloin Venäjä teki kolme maalia neljässä minuutissa. Kummallekin joukkueelle 18 min jäähyjä.

SWE -KAZ 8 - 1

* katsojia 1290

Ruotsi, Suomi ja Venäjä päätyivät tasapisteisiin. Keskinäisten otteluiden mentyä ristiin, mutta tehtyään vähemmän maaleja / huonompi maaliero (?),  jää Suomi ottelemaan pronssista. Itse asiassa yksi maali enemmän ja Suomi olisi päässyt loppuotteluun - kertoi valmentaja Tammilehto.

su

Sijat 3 - 4 FIN - KAZ 5 - 1 (0-1) ( Joni 1pt + 1 kl)

* tiukka taistelupeli, joka ratkesi vasta toisella jaksolla. Verkulle 10 min rangaistus väkivaltaisuudesta 44 min kohdalla. Kazakkeja oli parhaimmillaan neljä poikaa yhtä aikaa jäähyllä ja yhteensä he saivat 70 min jäähyjä. Huom! mitalipelit pelattiin 2* 45 min ja myös rangaistukset olivat aikuisten sääntöjen mukaan.