BANDYLIIGA

Tasaista jälleen Veiterän kanssa!

 JPS lähti sisuuntuneena Mikkelissä kärsityn rökäletappion jälkeen kohti Lappeenrantaa! Jalkavaivainen Rintala oli parsittu kokoonpanoon ja jälleen JPS esitteli uuden liigadebytantin -96 syntyneen Otso Tulomäen.

 Veiterä lähti otteluun tyylilleen uskollisena, kovalla temmolla. JPS puolusti uhrautuvasti ja yritti rakennella vastaiskuja. 28min. kohdalla Veiterä saa rangaistuslyönnin, jonka Manu Puumalainen toimittaa varmasti verkkoon. JPS.n tasoitus syntyy 36.min kohdalla. Niko Herranen syöttää hyvin laitaan Otto Töytärille. "Ode" ajautuu aika pieneen kulmaan, mutta päättää lyödä. Hyvä päätös, sillä pallo viuhahtaa maalin kattoon kaikkien ihmetellessä mitä oikein tapahtui! Jakson lopussa Veiterä saa jälleen rangaistuslyönnin, mutta JPS:n  läpi ottelun hyvin pelannut maalivahti Aatu Valtonen torjuu!

 Toisen jakson alkuun Veiterän "maalihai" Tero Määttälä luikertelee tilanteeksi 2-1. Pelin 60.minuutilla Veiterälle tuomitaan kolmas rangaistuslyönti. Ja kas kummaa, jälleen torjuu Valtonen Puumalaisen lyönnin!! Kuusi minuuttia myöhemmin oli vihdoin JPS:n vuoro kokeilla ranagaistuslyöntiä. Pilkulle asettui Arto Smeds, joka tasoitti vuorenvarmasti tilanteeksi 2-2. Veiterän kokoonpanoon palannut Sakke Haapiainen vie kotijoukkueen 3-2 johtoon upealla kulmalyönnillään! Peli näyttää kääntyvän Veiterälle, mutta "Jipsi" oli toista mieltä. Viimeiset viisitoista minuuttia JPS  taisteli, raastoi ja puolusti! Raju yritys palkittiin aivan ottelun loppuhetkillä, kun Tuomas Rintalaa rikotaan kaaren sisällä ja Arto Smeds kylmäverisesti iskee pallon pilkulta verkkoon. "Jipsillä" oli vielä kulmalyöntikin, mutta tasapelikin oli hyvä suoritus! Nyt oli siis JPS.n vuoro kuitata lopussa, kun Veiterä teki  sen viiimeksi  Jyväskylässä!

Ottelun tärkeät!

 Aatu Valtonen torjui kaksi "pilkkua"!

 Arto Smeds onnistui kahdesti "pilkulta"!

 

JPS:n päävalmentaja oli tyytyväinen JPS.n taisteluilmeeseen ja suureen muodonmuutokseen Mikkelin "surffailujen" jälkeen. "Silu" jakeli kiitosta koko joukkueelle! Puolustus oli kurinalaista ja maalivahti Valtonen loisti viimeisenä lukkona!  Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia kevään taistoja!!

 

JPS pisteet: Arto Smeds 2+0, Otto Töytäri 1+0, Niko Herranen 0+1. mv: Valtonen

Jäähyt:  Veiterä  60min.      JPS 30 min.

Kulmat:  Veiterä   7             JPS 4

erotuomarit: Vauhkonen - Juvonen - Väisänen


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala