BANDYLIIGA

JPS- Veiterä, Veikkaus-peli

Päivän peli, Bandyliiga                      

Bandyliigan päivän peli on JPS vs. Veiterä.  Päivän peliin pääsee veikkauskorttia esittämällä kaksi yhden hinnalla. Ottelu pelataan Viitaniemen urheilupuistossa keskiviikkona 19.12.2012 klo 19.00 alkaen. Ottelu on samalla tulosvetokohde nro 9 ja kohde sulkeutuu klo 18.55.

 

Ottelun merkitys: Suuri, molemmat joukkueet kamppailevat pääsystä pudotuspeleihin ja tarvitsevat lisäpisteitä saavuttaakseen paremmat asetelmat.

 

JPS aloitti sarjan mahtavasti, Narukerä kaatui avausottelussa 7-4. Jatkokin sujunut mukavasti ja JPS on sarjassa tällä hetkellä toisena. Pelaajista kannattaa seurata Tuomas Rintalaa, Joni Vuopiota ja Niko Herrasta, mv Aatu Valtonen on ollut myös hyvässä vedossa.

 

Veiterä aloittanut sarjan vaihtelevalla menestyksellä ja joukkue on sarjassa tällä hetkellä seitsemäntenä. Kahdessa viimeisessä pelissä joukkue on kärsinyt tappion ja Veiterä lähtee Jyväskylään kääntämään kurssia.

Veiterän pelaajista kannattaa seurata marraskuun pelaajaksi valittua Tero Määttälää, Joonas Peuhkuria ja Miikka Tujulaa.

 

Ottelusta on odotettavissa tasainen. Sääennuste lupaa - 15 astetta, pilvistä ja poutaa.

 

 

 


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala