JPS juhli itsenäisyyspäivää peittoamalla Botnian!

JPS matkasi Oulunkylään Botnian vieraaksi muistissaan viime kauden kirvelevä maalin tappio! Kenttävaraus sekaannuksista johtuen joukkueet pääsivät jäälle vasta viisi minuuttia ennen ottelun alkua! JPS hallitsi ottelun alkupuoliskoa, kun lumisade ei haitannut vielä jäässä pelaamista. JPS siirtyi jakson puolivälissä 0-1 johtoon Joonas Janhusen maalilla. Tämän jälkeen ote alkoi siirtyä kotijoukkueelle. Botnia nosteli palloja JPS-puolustuksen selustaan ja ahnaat Botnia-kärjet aiheuttivat pahoja hässäköitä JPS-maalille. Jakson lopussa Botnia sai tälläisesta tilanteesta rangaistuslyönnin, jonka toimitti verkkoon varmuudella Botnia-kapteeni Teemu Määttä.

Toisen  jakso alkoi tasaisissa merkeissä. Kunnes pikkuhiljaa alkoi JPS saada otteen pelistä. Vierasjoukkueen pelistä alkoi paistamaan rentouus ja turha mailan puristaminen alkoi jäädä! JPS vyörytti hyökkäyksiään ja 73min. kohdalla Tuomas "Snake" Rintala luikertelee ja huijaa Botnian puolustusta. Päätyviivaa pitkin sisään ajanut Rintala syöttää älykkäästi takaviistoon Niko Herraselle, joka pamauttaa sydämensä kyllyydestä JPS-johdoksi 1-2. 80min. kohdalla saatiin jälleen uusi liigamaalin tekijä, kun JPS:n nuori Tuukka Penttinen sooloili tilanteeksi 1-3. Pari minuuttia myöhemmin Arto Smeds lyö rangaistuslyöntinsä maalin kattoon ja tilanne 1-4. Viimeisestä maalista vastaa JPS-"kippari" Sampsa Purhonen, saaden pitkän syötön Mikko Tammilehdolta.

"Tuke" Penttinen juhli ensimmäistä Bandyliigamaaliaan hienon "soolonsa" päätteeksi!!

JPS ansaitsi voittonsa hyvällä joukkuepelillä niin puolustuksessa kuin hyökkäyspäässäkin! Maalitkin jakautuivat viidelle eri pelaajalle! Vain yksi lepo/harjoituspäivä välissä ja kaksi kovaa ottelua edessä lauantaina ja sunnuntaina Viitaniemessä! Nyt kysytään henkistä ja fyysisistä kanttia jokaiselta pelimieheltä!

JPS pisteet: Joonas Janhunen 1+0, Niko Herranen 1+0, Tuukka Penttinen 1+0, Arto Smeds 1+0, Sampsa Purhonen 1+0, Miika Putkonen 0+1, Tuomas Rintala 0+1 ja Mikko Tammilehto 0+1. MV: Aatu Valtonen

Jäähyt:   Botnia 40min   JPS 20min.

Kulmat:  Botnia  5   JPS 8