ToPV - JPS 3 - 5 (1-2)

Toinen pohjoisen kiertueen ottelu Haaparannassa alkoi "Toppilan" painostuksella. 14 min. kohdalla Jari Vaattovaara vie kotijoukkueen 1-0 johtoon kuudennesta ToPV:n kulmalyönnistä. JPS kerjäsi itselleen vaikeuksia ja niitä myös sai! Päävalmenta Sillgren napautti aikalisän ja yritti karistaa "unihiekkoja" punanuttujen silmistä. JPS onnistui saamaan juonesta kiinni ja tasoitti ottelun 26 min. kohdalla. Sampsa Purhosen rankkari meni maalivahdin suojiin, mutta reboundin pistää sisään kotkan lailla paikalle liitänyt Joonas Janhunen. Joni Vuopio vie vierailijat johtoon 1-2 ja tauollle siirryttiin näissä numeroissa. ToPV:n ensimmäisen  jakson yhdeksän kulmalyöntiä ei tuonut onneksi kuin yhden osuman!! Jipsillä ei kulmalyöntejä ollut ainuttakaan!

Toiselle jaksolle lähti ToPV prässäämään rajusti. Tuomas Rintala kuitenkin kuittaa jakson alussa tilanteeksi 1-3. Muutamaa minuuttia myöhemmin kotijoukkueen Venäjän apu Kozlov kaventaa 2-3. Vain pari minuuttia kavennuksesta, on JPS taas kahden maalin karkumatkalla Vuopio henkilökohtaisen taidonnäytteen ansiosta. ToPV painoi ja prässäsi. Libero Matti Viitanen johti JPS-puolustusta rautaisella ottellaan ja vierailijat pääsivät välillä hyviin ylivoimahyökkäyksiin! Ottelu olisi pitänyt ns. "tappaa" näistä tilanteista, mutta ...... ei niin ei! 79min. minuuttia ja Tommi Nurkkala tuo vierailijat jo maalin päähän onnistuneella kulmalyönnillään! JPS kesti kuin kestikin kotijoukkueen vyörytyksen sekä "Toppilan" parit viime hetken kulmalyönnit. JPS-vahti  Aatu Valtonen oli muurina myös lopun hetkilläkin! Sinetiksi Joni Vuopio tehtailee kypärätempun valmiiksi juuri ennen loppuvihellystä.

JPS ansaitsi voittonsa alun "uinailun" jälkeen! Hyvällä taistelulla, mutta turhan vaikeaksi itselleen tekemällä vieraspisteet ovat tälläkin kertaa mukavaa kotiintuomista!

JPS pisteet: Joni Vuopio 3+1, Tuomas Rintala 1+0, Joonas Janhunen 1+0 mv. Valtonen

Jäähyt: ToPV 20 min   JPS 20min.

Kulmat: ToPV  12        JPS  5

Erotuomarit: Kanniainen - Lundbäck - Johansson

"Vupi" Vuopion "kypärätemppu" pisteiden takuuna!